Aktywne Wpisy
wazogrodowy +11
Mpja różowa chce nazwać naszego synka "Kornel" ja uważam że to imie jest gejowskie. Chciałbym, żeby miał na imie jakoś po ludzku... Tomek Paweł w ostateczności nawet Oskar. Jednak ona upiera się, że ma być "Kornel" i kropka. Ja nie chcę tak skrzywdzić naszego dziecka. W ogóle jak by to było wołać takiego dzieciaka... ej, "Kornel"? Jak jakiś kornik. Wstawiam ankietę, może zdanie użytkowników wykopu ją przekona
#zwiazki #dzieci
czy "Kornel" to dobre imie?
- dobre 26.2% (138)
- złe 73.8% (388)
stonemerk +67
Porażka, moja praca to j----a porażka.
Mam w zespole takiego nazwijmy go Roberta chłop przed 40 jak większość zespołu. No i mamy w korpo konkurs na pracownika k---a roku. Można było zgłaszać kandydatów ale trzeba było zapisać za co się zgłasza i dla jaj bo wiedzieliśmy że ma pracie zgłosiliśmy go że jest taki aktywny, ambitny bo pracuje na L4 i na urlopie (rozumiecie k---a, poważna firma).
I kierownik to klepnął że
Mam w zespole takiego nazwijmy go Roberta chłop przed 40 jak większość zespołu. No i mamy w korpo konkurs na pracownika k---a roku. Można było zgłaszać kandydatów ale trzeba było zapisać za co się zgłasza i dla jaj bo wiedzieliśmy że ma pracie zgłosiliśmy go że jest taki aktywny, ambitny bo pracuje na L4 i na urlopie (rozumiecie k---a, poważna firma).
I kierownik to klepnął że
#mecz #ekstraklasa #lechpoznan
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę