Aktywne Wpisy

ZdrowaPianka_pl +238
Hej mireczki! 🍻
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą

źródło: Zestawy
Pobierz
xazas +478
Witam zainteresowanych, po trzech dniach intensywnych testów generalnych, na wysłanych ok 100 zapytań jednego dnia skontaktowało się ze mną 46 agentów, którzy napisali 81 wiadomości o łącznej ilości słów w wysokości 28310. 20 razy padło słowo "spotkanie". Najdłuższa konwersacja trwała przez 10 wiadomości(w pewnym momencie AInecia weszła w rolę dewelopera xD).
Podsumowując
Wszystko wygląda jakby działało, julki z nieruchomości dostają pytania i na nie odpowiadają nie mając pojęcia, że przepalają swoje poranne
Podsumowując
Wszystko wygląda jakby działało, julki z nieruchomości dostają pytania i na nie odpowiadają nie mając pojęcia, że przepalają swoje poranne

źródło: propertyagent
Pobierz
Mam w zespole takiego nazwijmy go Roberta chłop przed 40 jak większość zespołu. No i mamy w korpo konkurs na pracownika k---a roku. Można było zgłaszać kandydatów ale trzeba było zapisać za co się zgłasza i dla jaj bo wiedzieliśmy że ma pracie zgłosiliśmy go że jest taki aktywny, ambitny bo pracuje na L4 i na urlopie (rozumiecie k---a, poważna firma).
I kierownik to klepnął że super fajnie Robert wygrał i będzie pracownikiem roku bo pracuje na L4 i urlopie XD
¯_(ツ)_/¯
#pracait #pracbaza #korposwiat
źródło: temp_file1585996419353431409
PobierzDla mnie praca na L4 to jest abstrakcja. Czujesz się c-----o bo jesteś chory, dostajesz 80% pensji zamiast normalnej stawki i jeszcze przy tym pracujesz? Lol.
Nie żebym był tutaj całkowicie normalny bo zdarzało mi się nie brać L4 przez z-------l w robocie, choć lekarz mi je proponował, ale jak już brałem to palcem nie kiwnąłem.
https://poradnikpracownika.pl/-jakie-konsekwencje-powoduje-praca-w-czasie-zwolnienia-lekarskiego
@stonemerk: ale że się pochwalił tym prąciem czy mu się na gaciach odznaczało?