Wpis z mikrobloga

wysoki facet to większe prawdopodobieństwo, że ma duży sprzęt.

@Nowystaryziel: @Eugeniusz_Zua Mam takiego dalszego znajomego, który ma ponad 2m i wśród różowych dosłownie krążą legendy o tym jaką wielką ma lufę. Sam mówił, że były dziewczyny którym mógł włożyć max do połowy.
  • Odpowiedz
@CloudSpanner: brutalny dickpill. Dziewice i dziewczyny, które miały pierwszego chłopaka z małym sprzętem najczęściej są ciasne, ale z czasem i praktyką się przyzwyczajają do większego sprzętu i ostrzejszej zabawy- no ale tutaj nie można przesadzać z bodźcowaniem i bolcowaniem mózgu. ( ͡º ͜ʖ͡º) No ale to też temat tabu dla normików i różowych, które zaraz napisałyby, że po 2 tygodniach celibatu to już dziewica a i
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: jasne, że tak
Wzrost coś tam daje ale żeby mieć obiektywnie ładna dziewczyna, morda chada to podstawa
Sam nie jestem jakiś wysoki (180 cm) ale z powodu mordy bez problemu mogguje i 15 cm wyższych znajomych
  • Odpowiedz
Pokolenie Z to rocznik 2000 +? Bo ja 97 i wcale nie mam dużej kangi wzrost 174

Czyli jestem Millenialsem bo rocznik 2000 + jak sam mówisz różni się dużo od mojego rocznika wzrost bujna fryzura itp. Tak ogólnie mam zakola po ojcu.

@Geralt678: W sensie że sugerujesz, że jesteś przeciętnym facetem 5/10? No to muszę cię zmartwić, bo 174 cm wzrostu i zakola w wieku 27 lat nie są normą,
Archaniolborzyga_bryje - >Pokolenie Z to rocznik 2000 +? Bo ja 97 i wcale nie mam duż...

źródło: xD

Pobierz
  • Odpowiedz
@RudyZibi: ile masz ryj? mi wycenili na 6/10 w porywach 6.5/10, ze znajomych to w sumie mogguje wszystkich bo mam zajebiste czarne włosy, oczy i dosyć ciemna cerę to w Polsce daje boosta, ale przy kumplu chadzie niewidzialny dla rozowych jestem. No i jeszcze jeden jest w paczce chadlite to też ma branie większe a wzrost ma taki jak mój około 183
  • Odpowiedz