Mamy prawie 6 miesiecy od powolania nowego rzadu. na tt oraz innych mediach widac, ze obecny elektorat jest zawiedziony, ze glosowal na nich, bo sie opierdzielaja z rozliczaniem pisu i nie dzialaja dalej. Zastanawiajace jest to, ze nagle o ziobrze nic nie slychac, matecki sie uspokoil, bakiewicz tez niby, mejza juz tez mniej aktywny. Ciagle jest glosno o obajtku. Jak myslicie, co sie moze dziac, ze tak opieszale dzialaja? #polityka #sejm #bekazpisu #bekazpis #tvpis #tvpispublika #pytanie #polska #bekazpraw #neuropa
Czemu sa takie "opoznienia"?
weszli w bagno i caly czas wszedzie sprzataja?55.8% (29)
boja sie pisowcow ruszac?5.8% (3)
koncentruja sie na wyborach do parlamentu eu?28.8% (15)
@Jariii: a mozna ulaskawiac w nieskonczonosc? @Idaho59 tez mysle, ze moze gdzieniegdzie byc beton w prokuraturze. Bodnar widac, ze jednak ma parcie, aby caly ten pierdzielnik odbetonowac. Jak byl RPO robil dobra robote.
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazpis #tvpis #tvpispublika #pytanie #polska #bekazpraw #neuropa
Czemu sa takie "opoznienia"?
2 sprawy moim zdaniem:
-zabetonowana prokuratura i służby dalej bardziej boją się powrotu pisowców,
- Bodnar robi wszystko zgodnie z prawem, co trwa.
Komentarz usunięty przez autora
@ChlopoRobotnik2137: Jakiś przykład czy tylko założenie, że skończy się tak jak w przypadku rządów Konfedepisu?
@Idaho59 tez mysle, ze moze gdzieniegdzie byc beton w prokuraturze. Bodnar widac, ze jednak ma parcie, aby caly ten pierdzielnik odbetonowac. Jak byl RPO robil dobra robote.