Aktywne Wpisy
nick-name +3
Znowu natrafiłem na wpis z pytaniem o ergonomiczne krzesło, w którym znowu ktoś poleca Ergohumana, więc zostawiam dla potomnych.
Przestrzegam przed Ergohumanem - jeśli szukasz ergonomicznego krzesła, to tu go nie znajdziesz. To nie jest ergonimiczne krzesło, tylko krzesło z ergonomicznym DESIGNEM.
Ja popełniłem ten błąd i Ergohuman Elite to chyba jeden z gorszych foteli na jakich siedziałem. Mimo że na zdjęciach wygląda super ergonomicznie i z jakiegoś powodu ma dużo dobrych ocen w internecie, to jest to ewidentny rebrandowany chiński import (a przynajmniej tak wygląda). Używam go jakiś czas i:
- jest niewygodny
Przestrzegam przed Ergohumanem - jeśli szukasz ergonomicznego krzesła, to tu go nie znajdziesz. To nie jest ergonimiczne krzesło, tylko krzesło z ergonomicznym DESIGNEM.
Ja popełniłem ten błąd i Ergohuman Elite to chyba jeden z gorszych foteli na jakich siedziałem. Mimo że na zdjęciach wygląda super ergonomicznie i z jakiegoś powodu ma dużo dobrych ocen w internecie, to jest to ewidentny rebrandowany chiński import (a przynajmniej tak wygląda). Używam go jakiś czas i:
- jest niewygodny
Borsukii +5
Top1 najlepszych czesci kobiety
#zwiazek #zwiazki #przegryw
Chce zerwać z dziewczyną ale chyba nie potrafię. Nie wiem jak się do tego zabrać i nie chce ja ranić. Jesteśmy razem ponad 5 lat, mam super kontakt z jej rodzicami, ona z moimi. Wspolni znajomi, wynajmowane mieszkanie jeszcze 5 miesięcy na umowie. Po prostu się wypaliło, żyjemy jak rodzeństwo że sobą, szara codzienność, obowiązki, praca, dom i tak w kółko. Jak wygladały rozstania u Was? Najgorsze jest to że ja chyba nie potrafię z nią rozmawiać na te najważniejsze tematy..
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora