Wpis z mikrobloga

Dowiedziałam się, że mój były ma nową dziewczynę i że sprząta, razem wyjeżdżają i w ogóle inny człowiek. Teraz zastanawiam się w czym ja byłam gorsza, że mi robił awantury, że nie będzie sprzątał, nie chciał nigdzie chodzić i musiałam go utrzymywać.

#gownowpis
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZenujacaDoomerka: może trzeba było miło go do tego zachęcić a nie krzykiem i awanturami :D Pewnie tylko na początku jest idealnie a za chwile w tym nowym związku również będzie taki sam jak z Tobą więc luzik ,ludzie się nie zmieniają.
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: Hej. już tłumaczę.
Dla poprzedniej dziewczyny zmieniłem się trochę. na lepsze, bo chciałem być lepszy dla niej.
ale nie zmieniłem się na idealnego chłopaka. jak się rozstaliśmy to niektóre rzeczy mi zostały (np nie sptzątam az tak na o-------l).
dla nowej też się zmieniłem - odżywiam się lepiej, gotuję coś albo przynajmniej pomagam.

i teraz ex może się zastanawiać się, czemu jej zamaiwałem pizze a
  • Odpowiedz
@michal-skora: mówię na swoim przykładzie , nie lubię sprzątać i wychodzić do ludzi, na imprezy itp, ex miała do mnie o to problem ale przekazywała to w złości z krzykiem itp, poznałem nową koleżankę , nadal nie lubię sprzątać i wychodzić aleee różnica jest taka że koleżanka ze wsparciem i radością stara się to zrozumieć, wspierać itp, wniosek? Nie zmienię tego, nagle tego nie polubie i zacznę to robić ale
  • Odpowiedz