Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +35
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +1
Szkoda tylko że nikt tych zamordystów nie pozwie za nawoływanie do łamania praw człowieka i popieranie niszczenia gospodarki...
#zdrowie #bekazlewactwa #nauka #neuropa #4konserwy #polityka #afera #spisek #zydzi #heheszki
Chociażby krytykowanie nienoszenia maseczek na dworze, gdzie ostatecznie wyszło że bardziej szkodziły niż pomagały?
@PakaBaka: citation needed. Mas, jakież opracowanie dotyczące szkodliwości noszenia tych maseczek?