Aktywne Wpisy
oldspiceedit +4
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
Fapam0rgana +279
Nigdy nie lubiłem kręcić afer, dlatego ten wpis ma służyć jako przestroga dla osób planujących wypoczynek w Bieszczadach. Chciałbym opisać swoją nieprzyjemną sytuację związaną z domkami letniskowymi Jaworówka w Wołkowyjach.
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
W tym roku po raz pierwszy postanowiłem odwiedzić ten rejon Polski. Niestety, domek letniskowy, który wynająłem z rodziną, sąsiadował z domkami, których właściciel był podludziem i troglodytą. Choć nie wynajmowaliśmy domku od tych osób, wystawiłem im ocenę na Google, w której opisałem
za kwotę uwaga 12k pln... W gorszym stanie widziałem auta po 30k z tym silnikiem, wnętrze było ideałem jak na ten rocznik, z zewnątrz też bardzo dobrze. w ogłoszeniu napisane, że dwa komplety felg w tym styling 37 - 19 cali warte z 6k xD
od razu zadzwoniłem pomimo, że nigdy nie chciałem kupować 4,4 ze względu na koszty utrzymania i samo spalanie xD
Pytam czy aktualne - ktoś ma przyjechać na 10, zadzwoń o 11
o 11 oczywiście informacja że się przedał :(
e39 w 4,4 to takie troche moje małe marzenie, które nigdy nie liczyłem że się może ziścicć xD bo zazwyczaj same trupy, a milion monet też bym za to nie dał, ale przy cenie auta 6000zł to why not xD
tera będzie mi się śnił ^^
#zalesie #bmw #e39
Aczkolwiek bez LPG to tak bezsensu troche xD
Wlasiciel ponad 12 lat, no piękna sztuka.
Ja raczej rozglądam się za dowolnym 2.0 do 3.0 w automacie, ale jak taką perełkę znalazłem to aż smuteczek, że nie udało soę wyrwać xD 500km do tego miałem a rzuciłbym wszystko żeby po to jechać xD
E38 fakt ładne, ale wolę e39, miałem już 3 sztuki i szukam kolejnej
A Mpars 37 to piękne felgi ( ͡º ͜ʖ͡º)
EDIT: Napisałeś że to 19".. no cóż to p------i xD One nie są takie drogie wbrew pozorom i wyglądają dziwnie, 18"
@Reynald: w UK podobnie, ja tak kupiłem moje E36 za grosze, praktycznie w 3h po wystawieniu.
Dobre auta znikają bardzo, bardzo szybko.
@Reynald: bardzo często wystawiam auta drożej i czekam pare miesięcy, prędzej czy później ktoś się znajdzie - ale ja sprzedaje auta w pełni sprawne a jeśli nie to obniżam cenę odpowiednio.
Jednak rynek w Polsce i UK to trochę co innego. Inne oczekiwania itp.