Aktywne Wpisy
Septinsular-Emperor +106
W Polsce mamy jedne z najbardziej sfeminizowanych państw i społeczeństw na świecie, więc nie ma się co dziwić, że mamy jednocześnie najniższy współczynnik dzietności w Europie(nie liczę ogarniętej wojną Ukrainy i mikroskopijnej Malty). Do tego należy oczywiście dodać nienawiść p0lek do polskich mężczyzn, wypinanie się p0lek przed murzynami na masową skalę i pare innych czynników.
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na

oficjalniemartwa +314
Śmieszne, że amerykanie nazywają dzieci np. Dakota albo Montana. To tak jakby w Polsce ktoś nazwał dziecko Świętokrzyskie albo Wielkopolskie.
A Śledź to jest hit dla mnie. Jaki był cel tego, że powiedziała Bartkowi o tym co Ada do mikrofonu krzyczała? Chyba była świadoma, że Moto będzie za to gnębił Ade? I to jest to wsparcie kobiet? Solidarnosc? Jedna widzi krzywdę drugiej i jeszcze ja podkopuje? Smutno się na to patrzy.
Z drugiej strony, wiem, że Ada nie ma może tam się komu wygadać czy pogadać, ale ogólnie takie jęczenie na swojego chłopa/crusha/cokolwiek do innych w trakcie imprezy, gadanie "my już nie jesteśmy razem", "co ja mu zrobiłam", "jak on mógł" to mnie zawsze tak drażniło.