Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Omniscient o te paski chodzi, nie są ona idealnie równe, perfum kupiłem z grupki, leżał u kogoś i tak sie mogło stać?

Na YouTube oglądając unboxing elixira zauważyłem pdoobnie rozmazane paski, nie wiem czy kontrola jakości faktycznie spała czy mam doczynienia z fakeowym perfumem :(

Link do tego filmu, widać to w 10 sekundzie: https://youtu.be/zAvXCA0D9Ds?feature=shared
zttxxx - @Omniscient o te paski chodzi, nie są ona idealnie równe, perfum kupiłem z g...

źródło: temp_file2505296020811102345

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@hikashi w kwestii trwałości, wczoraj robiąc te zdjęcia i wyciągając go i dotykając został na mnie zapach aż do dnia dzisiejszego jak się obudziłem, pachnie 1:1 jak z wczorajszych testów w douglasie.

Swoją drogą to naprawdę jest to dla mnie dziwne, że raz dół wygląda tak a raz tak, tu czcionka batchu taka a tu taka, tu paski żyleta a tu rozmazane. Brak jednolitości naprawdę wprawia w zakłopotanie. Jestem nowy w
  • Odpowiedz
@zttxxx: na drugim zdjęciu dół wygląda już ok wg mnie. Też mam delikatnie rozmazane paski na bokach ale mój egzemplarz kitrałem w plecaku przez 2 miesiące przed żoną więc lekko wizjalanie oberwał od zycia:p
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Omniscient no i superancko to mnie cieszy, chować przed żoną taki fajny zapaszek to grzech ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Co do zdjęcia flakonu na wadze, wydaje mi sie czy nieco brakuje?
  • Odpowiedz
@zttxxx: nie wiem czy wszystko w tej kontroli jakości nie ma ze sobą powiązań, mój z końcówki 2023 ma 294g, czyli załóżmy tyle co Twój ale w historii na wykopie mieli inni też jak @futrzakos okolice 303g. Spytam jeszcze znajomego jak jego waży.
  • Odpowiedz
@zttxxx: nieświadomie skomplementowała "ale ładnie pachniesz" kilka razy więc zapachu nie kitrałem:p jedynie flakon i fakt posiadania. Mówiłem że to Le male Le Parfum mial tego dnia na sobie:p
A co do wagi to ja mam około 1/3 flakonu wypsikane, a że kształt nieregularny to nie potrafię oszacować ile powinien mieć ma starcie.
  • Odpowiedz
@zttxxx: tak tak ale ten 1g to już może być kwestia błędu pomiarowego u mnie, potem sprawdzę na innej wadze jeszcze. Ty kupiłeś jakoś nowy? Miał pusty psik?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Funshyy kupiłem od osoby z grupki, nie był w folii, a jeśli dobrze się domyślam to pusty psik oznacza ze atomizer był "miękki" i nie znajdowały sie w nim perfumy? Jeśli tak to miałem pusty psik.
  • Odpowiedz
@zttxxx: tak, właśnie o to. Teraz mam dylemat czy mam fejury czy waga flakonu się zmniejszyła ( ͡° ͜ʖ ͡°) z jakiej grupy i od kogo brałeś?
  • Odpowiedz