Aktywne Wpisy

SaintWykopek +33
Zrobiłem dzisiaj 126% normy(największy wynik w grupie), Teamlider mnie pochwalił ( ̄෴ ̄)
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
#emigracja #korposwiat #swstory #holandia
źródło: temp_file8500744101218704765
Pobierz
Potworek69 +4
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..

Ale do rzeczy. Mam appkę Lidl Plus, która wysyła mi czasem powiadomienia i promocjach i ofertach. Fajna sprawa, bo czasami mogę sobie zaplanować obiad po taniości. Ale już całkowicie nie interesują mnie powiadomienia o promocjach na alkohol. Idzie gdzieś w ustawieniach odznaczyć, że nie interesują mnie promocje z Winnicy Lidla?
A może istnieje na Androidzie jakaś filtracja powiadomień, albo jakaś appka, która ukrywałaby, odznaczałaby powiadomienia, które zawierają słowa, które mam zablokowane?
#android #lidl
źródło: temp_file6093608917940799631
PobierzWydaje mi się na piwo też się wtedy nie wyświetlają chociaż nie wynika to z opisu.
Na pewno przekonasz się przed weekendem bo ma być 6+6 gratis. Zawsze można też zaniżyć datę urodzenia.
Po co mi na przykład z przeglądarki czy spamującego Paybacka, Orlena, Dedathlonu.. i innych sklepowych apek.