Wpis z mikrobloga

Może ktoś miał taki sam problem jak ja i udało mu się go rozwiązać. Nie jest to wielki problem, ale jeśli rozwiązanie jest jakieś ogólne, to mogłoby mi pomóc z porządkiem w powiadomieniach.
Ale do rzeczy. Mam appkę Lidl Plus, która wysyła mi czasem powiadomienia i promocjach i ofertach. Fajna sprawa, bo czasami mogę sobie zaplanować obiad po taniości. Ale już całkowicie nie interesują mnie powiadomienia o promocjach na alkohol. Idzie gdzieś w ustawieniach odznaczyć, że nie interesują mnie promocje z Winnicy Lidla?
A może istnieje na Androidzie jakaś filtracja powiadomień, albo jakaś appka, która ukrywałaby, odznaczałaby powiadomienia, które zawierają słowa, które mam zablokowane?
#android #lidl
  • 7
  • Odpowiedz
@Chrystus: Spoko, znam temat bo ludzie mają zwykle problem w drugą stronę - dlaczego nie ma kuponu na %%% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydaje mi się na piwo też się wtedy nie wyświetlają chociaż nie wynika to z opisu.
Na pewno przekonasz się przed weekendem bo ma być 6+6 gratis. Zawsze można też zaniżyć datę urodzenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@lunga: Ale tak wracając do innego tematu, to dobrze by było, gdyby była możliwość filtracji tych powiadomień. Z przeglądarek, z innych apek. Straszny bałagan pod koniec dnia mam.
  • Odpowiedz
@Chrystus: Filtrowania chyba w standardzie nie ma, ale powiadomienia dla większości aplikacji mam wyłączone.
Po co mi na przykład z przeglądarki czy spamującego Paybacka, Orlena, Dedathlonu.. i innych sklepowych apek.
  • Odpowiedz
  • 0
@lunga: Mam powiadomienia z Orange, bo czekam na kolejny rachunek. Niestety co jakiś czas przesyłają też oferty na abonament, czy na ich super hiper sprzęt.
  • Odpowiedz