Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć.
Jakiś czas temu zauważyłam, że jeden chłopak z pracy z innego działu zaczął się do mnie uśmiechać. Niby to nic takiego jednak wobec innych tak nie robi. Wygląda to tak, że się widzimy, mówimy sobie "cześć" i zaczyna się do mnie uśmiechać. Nie wygląda to jak zwykły uśmiech, tylko taki bardziej jak pedobear, gdy widzi przedszkole. Czasem nawet jakby chciał to ukryć, że się uśmiecha po tym krótkim słowie. Niedawno udało zamienić się z nim kilka słów (sprawy firmowe ale jednak) jednak po uśmieszkach z jego strony zaczął patrzeć się w swoje adasie. XD
Generalnie nie wiem co o tym myśleć, chłopak wydaje się być ogarniety i nawet spoko z mordki jednak nie mogę zrozumieć lekko o co chodzi i jak na to reagować.
Jak myślicie, boi się zagadać, coś ze mną jest nie tak i się po prostu ze mnie śmieje, nieśmiały czy o co moze chodzić?

Wiem, ze #wykop to średnie miejsce na tego typu pytania jednak może mi coś podpowiecie. :D
Głupie komentarze zostawcie dla siebie. :P
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 34
  • Odpowiedz
o jakby zagadał to bym z nim pogadała i może by się to jakoś rozwinęło, na pewno nie dostałby negatywnej reakcji z mojej strony.

@mirko_anonim: mniej więcej tak jak poniżej sobie wyobrażam OP'kę która na kolesia co się do niej uśmiecha wypisuje teksty typu

no jakby zagadał to bym z nim pogadała i może by się to jakoś rozwinęło, na pewno nie dostałby negatywnej reakcji z mojej strony.

typo pewnie
Dietetyq - >o jakby zagadał to bym z nim pogadała i może by się to jakoś rozwinęło, n...

źródło: 360_F_187700042_DKe5VS5gCZk3fX1gIyU7LUcViCNnIRjM

Pobierz
  • Odpowiedz
też z mojej strony nasuwają sie pytania czy on aby nie zajęty, nie pedał albo gej :/ więc zagadać i wygłupić się to też kiepsko

@mirko_anonim: domyślam się, że jego myślenie jest podobne i też nie chce się wygłupić, tudzież boi się negatywnej reakcji
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @omezrP xDD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dietetyq współczuje ci doświadczeń życiowych ale nie, nie jestem gruba. To mówisz od razu prawym sierpowym i tekst "co sie gapisz?!"
@rzuf22 też fakt.. i tak i tak niedobrze :( tylko teraz jak to ogarnąć xD
  • Odpowiedz
Generalnie nie wiem co o tym myśleć, chłopak wydaje się być ogarniety i nawet spoko z mordki jednak nie mogę zrozumieć lekko o co chodzi i jak na to reagować.

Jak myślicie, boi się zagadać, coś ze mną jest nie tak i się po prostu ze mnie śmieje, nieśmiały czy o co moze chodzić?

@mirko_anonim: zaproponuj lodzika w kiblu i jest Twój
  • Odpowiedz
Nie wygląda to jak zwykły uśmiech, tylko taki bardziej jak pedobear, gdy widzi przedszkole.

@mirko_anonim: xddd rozwaliło mnie to.
może typ po prostu jest nieśmiały, albo zastany i trzeba go rozruszać, to żaden minus

Na pewno się z Ciebie nie śmieje. wyślij mu zaproszenie na fejsa jak ma. jak mu się podobasz to zacznie do ciebie zagadywać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @bukszpryt moze i dobry pomysł tylko.. jak ;C masz jakiś pomysł? Albo może co ty byś chciał w takiej sytuacji?
@Cyslav xDDD
@programista15cm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@r5678 tak też myślałam, że ktoś napisze o tym fragmencie :) ale po prostu chciałam jakoś ująć to, że nie jest to taki uśmiech jak dla każdego
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja bym chciał jasną, jednoznaczną informację o co chodzi.
Jeżeli nie coś takiego, a wydaje ci się, że typ jest zainteresowany, przy czym sama nie chcesz być zbyt bezpośrednia, to przynajmniej daj mu w jakiś sposób znać, że jesteś wolna. Jeżeli typ jest zainteresowany i się czai kombinując co i jak, to na pewno zwróci uwagę, jak gdzieś mimochodem wspomnisz, że nie masz faceta.
  • Odpowiedz
Może po prostu przy najbliższej okazji najlepiej zagadać o niczym i tyle. Ten kolega pracuje w innym budynku, że tak trudno?
Może w drodze do kuchni zagadać,jak już ktoś wspominał?
Nie zawsze uśmiech musi oznaczać podryw, ale wszystko jest możliwe. Jak nie dasz mu jakichś sygnałów to nigdy się o tym nie przekonasz.
Działaj i powodzenia!
  • Odpowiedz