Wpis z mikrobloga

@Mirkowyprzegryw: nie wiem ja nie grałem na słuchawkach, zawsze chciałem grać, coś robić w tym kierunku, nawet ostatnio sie okazało, że koleś z mojej pracbazy gra i miałem do niego podejść kiedys, ale teraz nie mam czasu na nic, mam dobry wzmacniacz, kupiłem marshala z lat 90tych, ale nie pamiętam kiedy ostatni raz go odpaliłem...
  • Odpowiedz
  • 1
@Vadzior ja to robię tak zwykle że 2 pierwsze to jakieś dobre krafty a później Wale tanie piwko żeby faza była bo i tak smaku już nie czuje xd ale ogólnie jak p--o ma powyżej 40 ibu to już nie wypije
  • Odpowiedz
@Mirkowyprzegryw ja tak to rzadko łącze. Jak pije krafty to krafty, wiadomo czasem coś mniej wyszukanego z tym też wpadnie. Dziś np waliłem piwa z Recraftu, Dzikiego Wschodu, Moon Larka, a teraz kończe hiszpańskiego Damm pszenicznego. To koncerniak ale taki mniej standardowy. Za to wczoraj tankowałem w barze wszystko co mieli xd
  • Odpowiedz
@Mirkowyprzegryw: no p--------e jest duzo znjamoych juz poszlo do piachu, kiedys jedna laska na studiach mi powiedziała, ze nie dozyje 30 a ja zyje i nie mam zamiaru sie zawijac XD, p--o robilem tez ja lubie z duza goryczka dawalem po 200g chmielu na warke
  • Odpowiedz
@Mirkowyprzegryw To wszystko co wypisałem to dziś kupiłem w Aldi. Normalnym Aldi w Polsce. Zobacz ulotkę od poniedziałku. Dużo kraftu ma też Lidl. Trochę jest w Auchan + sporo piw zagranicznych. Ale też czasem zamawiam z neta albo odwiedzam specjalistyczne sklepy.
  • Odpowiedz
@Mirkowyprzegryw No można i w barze. W lidlu i aldi dobre krafty jak pinta, funky fluidy czy nepomuceny to 9-12zł. Więc ujdzie. Te ceny są pod nich robione, bo te same piwa w necie to i po 16zł+ kosztują
  • Odpowiedz
@Mirkowyprzegryw: mój przyjaciel z podstawówki siedzieliśmy w ławce razem, miał od początku pod górkę, ojciec alkoholik, p-----c w domu, w wieku 17 lat został ojcem, nie był na to gotowy + toksyczna zona, szybko poszło
  • Odpowiedz