Aktywne Wpisy

Bolerro +370
Mieszkam sobie w domku, który za płotem ma "betoniarnie" i kręcą sobie tam chłopaki różne rzeczy - od bloczków do kręgów betonowych czy nadproży. Firma wieje trochę komuną, ale radzą sobie. Z okna widzę jak suwnicą ładują elementy do samochodów różnych ludzi.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
Proponuję wam obserwacje tego zjawiska razem ze mną!
Zakładam tag: #wejdzieniewejdzie
Do peżota wchodzi pół palety bloczków.
źródło: temp_file287115846529096743
Pobierz
Lewusx +159
24h do wyjścia.
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
Liga PRO otwiera przede mną drzwi, a tak naprawdę sam sobie je otworzyłem, pisząc tutaj w roku 2020, że zdobędę kartę w ciągu 3-4 lat, zdobyłem ją w 3.
Teraz mamy 2025, a ja jestem na poziomie absolutnie światowym, staje na deskach z zawodnikami Mr. Olympia.
Jaram
źródło: IMG_4876
Pobierz

Jest tu jakis mirek/mirabelka zajmujący sie ubezpieczeniami turystycznymi?
W skrócie: mamy kupioną wycieczkę (kupiona 14.04), ale potrzebuje jeszcze dodatkowego ubezpieczenia od rezygnacji.
Agent, który mial ogarnąć leci w kulki, kobita wyslala mi jedna propozycję oferty(a niby pracuje jako pośrednik gdzie chwali sie kilkoma opcjami) i jeszcze przestala odpisywac na maile, tel nie odbiera. :/
Wiem, ze mam mało czasu na ogarnięcie, ale moze jest tu ktos, kto mógłby przygotować na szybko jakas oferte, która nie bedzie bardzo drenowala portfela:(
#ubezpieczenia #ubezpieczenie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim jaka data rozpoczęcia podróży?
Komentarz usunięty przez autora