Aktywne Wpisy
qwerty7 +17
Problemy pierwszego świata w 2025 roku, które nawet największym futurystom nie przyśniły się 10 lat temu – sprawa polega na oburzeniu pewnej części graczy na wymyślonego stwora w grze dla dorosłych Dragon Age: Vanguard, chyba określanego mianem succuba, bo jest transgender i używa zaimków they/them.
Można sobie życzyć, żeby świat zajmował się tylko takimi problemami, ponieważ nie istnieje śmierć głodowa, czystki etniczne czy praca niewolnicza dzieci w kopalniach kobaltu, aby wyprodukować nowego
Można sobie życzyć, żeby świat zajmował się tylko takimi problemami, ponieważ nie istnieje śmierć głodowa, czystki etniczne czy praca niewolnicza dzieci w kopalniach kobaltu, aby wyprodukować nowego
Ka4az +141
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
#sejm #polityka #1930 #alkoholizm
@MosleyOswald: wykopki często piszą, że jestem alkusem, ale ja zawsze mam alko na zapas, spokojnie kilkadziesiąt litrów mocnego, wina i piwska. To jestem tym alkusem w końcu czy nie?
i nigdy nie miałem sytuacji, że nie było alko w domu xd
będzie specjalna komisja raz w roku ustalac jakie produkty i ile miesiecznie moze kupic dana osoba, cos tak jakby kupon.
ta komisja pozbiera dane i ustali ile nabialu miesa itp mozna kupic dla przecietnego polaka. Dla jego dobra a przedewszystkim zdrowia ograniczy pewne produkty zeby dozyl duzego wieku wilk syty i owca cala
@cyk21: gdzie wady?
@cyk21: świetny pomysł, w Szwecji jest podobny model.
Właśnie nie możemy dopuścić by lekką ręką rząd "rozwiązywał" problemy. Na tej samej zasadzie to zakaz alko robią bk0%. Bo łatwiej rządzić dając zakazy, benifity i podatki. Ale tak się nie sprawia, że będzie lepiej
@wAr1948: no. Totalnie widzę jak wszyscy Polacy starczają się w chorobę alkoholowa bo nie mogą kupić wódki na stacji benzynowej. Tak będzie.