Aktywne Wpisy
AyDeeKay +6
Wie ktoś jak zapobiegać parowaniu szyb po wejściu do auta? Rano przy lekkim przymrozku, po użyciu odmrażacza wchodzę do auta i w dosłownie minutę po wejściu mam całą szybę zaparowaną od wewnątrz, można to czymś załatwić żeby tak nie parowały? #motoryzacja #pytanie #samochody
Sark +13
Kto Waszym zdaniem naprawde zrobi porzadek z legalna i nielegalna imigracja?
- Pis 6.8% (105)
- Ko 29.1% (450)
- Kofederacja 41.6% (643)
- Trzecia Droga 7.5% (116)
- Lewica 15.0% (232)
Kogo wy ludzie oglądacie? Nie szkoda wam czasu na te przygłupy?
W dalszej części testu uczestniczki miały podać datę rozpoczęcia II wojny światowej. Agnieszka stwierdziła, że to 11 września 1937, a Ada, że... 13 września 1980 roku. Pytanie o to, z jakiego utworu literackiego pochodzi "Inwokacja" również dla wielu okazało się zbyt trudne. Usłyszeliśmy m.in. odpowiedzi: "Oda do radości" i "Pieśń do ojczyzny".
Następnie uczestniczki miały powiedzieć, kim był Ulrich von Jungingen (dla przypomnienia - wielki mistrz zakonu krzyżackiego, który zginął w bitwie pod Grunwaldem). Padały odpowiedzi: "filozofem, kompozytorem, malarzem, wynalazcą". Największą "kreatywnością" wykazała się Natalia, która stwierdziła, że to prezydent Wietnamu. Na koniec usłyszeliśmy jeszcze, że "John Lennon grał w zespole Daft Punk", a "tablicę Mendelejewa opracowała Maria Skłodowska-Curie".
@krytyk1205: Zaraz zaraz, jak dla PRZYPOMNIENIA, komu? Dlaczego nie ma przypomnienia np. o tym kto stworzył tablicę Mendelejewa?
I dlaczego nie ma beki z pytania o ostatniego króla Polski, hę?
Swoją drogą beka na tagu była słuszna i ją częściowo podzielałem, ale ze świadomością, że na tym królu bym się wyłożył.
Nie oglądam tego, czasem widuję wpisy na tagu. Ale jak taką wiedzę mają obecni 20 latkowie (czy ile one tam mają) to: CZEŚĆ GINIEMY.
Teraz przestaję się dziwić opisom do tych wszystkich quizów na onet i innych portalach gdzie piszą jak będziesz miał 5/10 jesteś ekspertem - a w większości to pytania na poziomie gimnazjum/liceum. Kur@A
@krytyk1205: To jest takie boomerskie pieprzenie, którego nie znoszę, chociaż z uwagi na wiek niektórzy nazywają mnie boomerem. Bo 20 albo 40 lat temu dwudziestolatkowie to byli sami GENIUSZE.
Może zdałbyś test na wiedzę, ale test na mądrość właśnie oblałeś.
bo ktoś się wygłupił w programie bikini reality XD
Wygłupił. Dobre sobie - dno i kilometr mułu. Powiedzieć że to kretynki to dla nich komplement.
@krytyk1205: Widzę, że argumentów ci nie brakuje wcale. Bycie boomerem to mentalność, którą reprezentujesz, a nie wiek, bo jestem starszy od ciebie.
Zdecydowanie wyłącz internet. Zero szacunku do ludzi. Niby ponad 40, ale mój 15-letni kuzyn zna podstawy. Tobie ich brakuje.
Ps. Artykuły wyskakują tak, jak podpowiadają algorytmy.
@amanda12: na głównej wp.pl jest dalej oglądaj tępe k---y w telewizji widać że to zdecydowanie twój poziom