Aktywne Wpisy
PanAlbert +304
Hej mireczki,
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
Jak macie w przepisie dodanie 200g przecieru pomidorowego to macie lekki problem z produktem pudliszki,
bo właśnie zrobili uroczy downsizing, czyli po polsku zmniejszyli opakowanie i gramaturę.
I tak to się żyje pomalutku (-‸ლ)
#downsizing #pudliszki #przecierpomidorowy
stefan_pmp +144
Sensowny wybór? Ktoś z Mireczków ma taki samochód i może się podzielić ew. awariami, bolączkami?
Cenowo sensownie to wychodzi, bo w cenie takiej dwuletniej Meganki konkurencja jest w tyle (np. Golf z podobnym wyposażeniem byłby już 4-5 letni).
#motoryzacja #samochody #renault
Komentarz usunięty przez autora
Ale pamiętaj że nie jedziesz samym silnikiem- skądś ta różnica w cenie się bierze. Dwuletni golf jest uważany za prawie nowy, w 2 letnim Reno już możesz się zacząć bujać z drobnymi usterkami, które w innych markach wychodzą po 5-6 latach. Francuska elektryka i elektronika to jest kosmos po prostu, potrafi s--------ć się w taki sposób że zostaje
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@sztefen_muller: Przykład? Czy powtarzasz jakieś frazesy z Auto Świata rocznik 2006?
https://www.youtube.com/watch?v=tOKAQs9QiMo
Edit: z resztą Golf też bez wad nie jest. Te silniki TSI łykają olej co mi się nie mieści w głowie.
i tak, jeździłem francuzem, na szczęście krótko bo zmądrzałem i przeniosłem się na japońską/niemiecką motoryzację. Niemiecka też ma swoje wady, jasne - ale auto nie jest "wredne"
@OrzechowyDzem: Niby jak to było możliwe xD? Samochód powiedział "NIE JADĘ", bo żarówka czy czujnik położenia pedału stopu się przepalił?
A 1.6 jest spoko, ale do takiej "dziadkowej" jazdy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Z drugiej strony, ograniczeń i fotoradarów coraz więcej, a jak go będziesz takie 1.6 dobrze kręcił pod czerwone pole to jakoś tam będzie przyspieszał ( ͡~ ͜ʖ
jasne, ale mnie jako użytkownika nie obchodzi pochodzenie każdej części, tylko to żeby auto działało 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
Nie wiem jak jest w 1.5 TSI, bo informacji jak na lekarstwo (choć może to właśnie oznaka, że jest ok).
A 1.8 i 2.0 TSI palą więcej, więc się nie interesowałem,
@sztefen_muller: no dla mnie to tragedia. Skoro mogę mieć samochód z silnikiem, który nie wymaga dolewek to po co mi taki, który wymaga?