Aktywne Wpisy
Ukradziono mi rower o wartości około 3000 zł. Zgłosiłem sprawę na policję. Mam nagrania, na których widać złodzieja. Poniżej zamieszczam foto. Kradzież miała miejsce we Wrocławiu w okolicach aquaparku/Wroclavi. Rower przypiąłem do stojaka rowerowego pod klatką schodową na zabezpieczeniu typu sprężynka (niestety używałem jej tylko do krótkotrwałego przypięcia roweru, żeby nie wozić się z ciężkimi łańcuchami...). Kradzież nastąpiła w niecałą godzinę od przypięcia roweru. Zakładając, że przechodził tamtędy bez sprzętu zaraz po
rosomak94 +662
#motocykle
Pozdro i z fartem, będziesz miał prawko tak czy siak
@Wiskoler_double ja pocieszam się tym, że teraz i tak trochę inaczej radzę sobie że stresem niż te 11 lat temu zdając B, ale stres to Ares
@Shuwaks tak, znaczy się jeśli zaczniesz egzamin i zacznie padać to nie mogą ci przerwać, ale możesz sam przerwać, a wtedy wiadomo co się dzieje ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Zielony34 8-10
@zielony_goblin: Idealna temperatura dla zdającego, natomiast powiedziałbym, że w upał się lepiej zdaje ze względu na to, jak kleją oponki. Ja się gotowałem z nerwów i upału, ale asfalt był gorący na placu i to był spory atut.
Najlepiej podejść do tego na zasadzie - c--j, najwyżej wykupię następny termin. Wiem też, że najlepiej to się tak pisze
https://i.makeagif.com/media/4-20-2021/7P6bWT.gif