Aktywne Wpisy
jmuhha +12
Wyszlam do pracki (。◕‿‿◕。)
powiedźcie mi dziś coś miłego
powiedźcie mi dziś coś miłego
NarciarzFarciarz +141
Witam, czas na kolejny wpis z serii #emigracja do #kanada
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
JEST DUŻO LEPIEJ
Nie mogę uwierzyć, że już za niedługo stuknie nam rok w Kanadzie. Jeszcze rok temu o tej porze oglądałem kolory Jesieni w Kolarado. Nadal mam wrażenie jakbym miesiąc temu wrócił ze Stanów. Przylecieliśmy wtedy z gorących, pięknych Hawajów do zimnej, późnej Jesieni w Kanadzie. I ta Jesień znów się zaczyna.
Co
Testy muszą być.
@Moonman: Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi? Jak masz pomysły na projekty i Cię to rozwija to rób i wrzucaj na GIT-a.
@Moonman: też zależy. Jeśli kod jest zwyczajnie zły, to jak najbardziej może zaszkodzić. Miałem kiedyś taką osobę na rozmowie, wrzuciła w CV swoje "portfolio" gdzie było kilka zaczętych projektów, ale raz, że bardzo słabych, a dwa, że w tragicznej jakości. Do tego kiedy w czasie rozmowy o nie zapytałem, to ta osoba nie potrafiła ich nawet opowiedzieć.
Zamiast komplikowac dodaj dockera, testy.
Bot do discorda malo kogo obchodzi
Cli malo kogo obchodzi
Backend w fastapi to dobry wybor bo webowka jest na topie. Python sam w sobie moze nie jest najlepszy do szukania