Wpis z mikrobloga

Chłopak jeden z drugim, właśnie makijaż robi to, że Ci sie podoba, to ja jestem biseksem czy #!$%@? Wy? Wariografik? ;) pedaly w makijażu się zakochali. Nie mam problemu w życiu towarzyskim, aczkolwiek od zawsze wiadomo, że płeć męska, jest lepsza wyglądowo na przebiegu kobiety bez makijażu :) możecie tam ssać cycka od matuli, pozdrawiam panią Mamę
  • Odpowiedz
@kiecazpieca: Chłopczyku, nie wiesz z kim tańczysz, na arabskich osiedlach nie ma metr 90 :) wracaj do polskiej krajowej i #!$%@? Polska fetę, na szczęście to tylko internet i możesz przycyganic z psychodelicznym awatarem nie widząc na oczy nigdy w życiu ów rzeczy, palo do #!$%@?, mało wiesz o życiu dlatego się prujesz w internecie, #!$%@? ciebie i całą resztę 🫡 za Twoją głupotę witam się z podgrzanym talerzem, powied
  • Odpowiedz
na tym arabskim osiedlu to cie obracaja kozojebcy ciagnij dalej arabskie kule dziwko :))) ty znasz zycie bo nalezysz do ulicy i ci sie do mordy zlewaja za pare euro. ojciec dumny pewnie z ciebie ze ma syna cwela co za pare euro araby go ruchaja w morde. popodniecaj sie dalej jacy faceci sa ładni. pedale
  • Odpowiedz