Aktywne Wpisy
xena_x +37
Z mojego doświadczenia samotni mężczyźni po 30-stce są gorszym sortem na rynku matrymonialnym .
Wysokiej jakości mężczyzna szybko znajdzie sobie kobietę od momentu kiedy zaczyna się wiek randkowania czyli od 18l. przez kolejne 10 lat, do max. 28l. Tacy są zwykłymi, autentycznymi kolesiami którzy nie udają kogoś kim nie są. Nigdy nie czytali porad PUA i innego bullshitu więc kobiety widzą w nich szczerość.
jak chłop nie miał żadnej dziewczyny to lepiej się z nim nie zadawać bo to oznacza że ma jakieś braki. Większość chlopow po 30stce ktorzy byli sami:
- nie potrafili zadbac o swoj wyglad, wygladali niechlujnie, mieli obleśny zarost, zero wyczucia stylu, ubierali się w dziwne ubrania.
Wysokiej jakości mężczyzna szybko znajdzie sobie kobietę od momentu kiedy zaczyna się wiek randkowania czyli od 18l. przez kolejne 10 lat, do max. 28l. Tacy są zwykłymi, autentycznymi kolesiami którzy nie udają kogoś kim nie są. Nigdy nie czytali porad PUA i innego bullshitu więc kobiety widzą w nich szczerość.
jak chłop nie miał żadnej dziewczyny to lepiej się z nim nie zadawać bo to oznacza że ma jakieś braki. Większość chlopow po 30stce ktorzy byli sami:
- nie potrafili zadbac o swoj wyglad, wygladali niechlujnie, mieli obleśny zarost, zero wyczucia stylu, ubierali się w dziwne ubrania.
Viado +19
Też macie wrażenie że młodzi tak narzekają na ceny mieszkań i wynajmu a tymczasem oczekują że będzie ich stać na własnościowe mieszkanie w centrum warszawy jednocześnie wydając kupę hajsu na egzotyczne podróże 3 razy w roku, 5 koncertów latem, leasing samochodu oraz łażenie po knajpach 3 razy w tygodniu?
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Zapytajcie się jakiejkolwiek starszej osoby posiadającej mieszkanie na własność gdzie byli i co jedli - przeważnie nigdy nie wyjechali poza granicę polski a
Po drodze kupa absurdalnych wniosków, jak np. ten i oczywiście giętkie omijanie tego mało wygodnego faktu, że pan pośrednik jest urządzony przy każdym wariancie dopłat, bo jak będzie kredytowa pompa to do firmy popłynie srogie hajsiwo z prowizji XD
#nieruchomosci #polskitwitter
A z resztę mamy w doopie. Wy, następne roczniki będziecie płacić więcej.
@Yuri_Yslin: nie będzie miało znaczenia chyba, że podumają i dojdą do wniosku, że chcą zamienić te swoje 40 m2 na 60 m2. To wtedy okaże się, że są ubrani do końca życia w 40m2. Bo jak teraz powiedzmy mają te 40m2 po 20k za m2 i będą chcieli zamienić na 60 m2 za 4 lata gdzie
@Yuri_Yslin: jak rozmawiam ze znajomymi ( dobrzy spece zarabiający każdy po kilka średnich krajowych w wieku ok ~30lat) to nikt nie rozumiał tego. To jest taki dziwny przypadek psychologiczny, który jest wykorzystywany właśnie przez "inwestorów", żeby się nikt nie martwił przecież rośnie. Ja próbuję to ludziom uświadamiać o co
@mickpl: zastanawiam się właśnie, żeby taki właśnie ruch zrobić. Czyli nosaczu zobacz jak za 5 lat będziesz chciał zmienić mieszkanie to nie zmienisz go już nigdy bo [argumenty] jak w/w. Teraz mam wrażenie, że Polacy to tacy ludzie gdy
@kdgc: ja sprawdzałem IT, Prawnicy, Lekarze itp. wszędzie to samo jest a nawet część ekonomistów xD a nawet 2 wykładowców "ekonomii" na jednej z uczelni w Wawie xD to
@acpiorundc: w tym kredycie singiel będzie mógł wziąć maks 50m2 i teraz taki powiedzmy 26-28 letni singiel zostaje ubrany na 15-25 lat na kredyt na 50m2 mieszkanie. Co jeśli w wieku 30-32 lat będzie potrzebował mieszkanie większe bo znajdzie partnerkę i urodzi im się dziecko? Nie może kupić w