Wpis z mikrobloga

Jakiej firmy i jaki model bokserek polecacie?

@Asarhaddon: Odpowiadając, nie polecam żadnych ponieważ to nie jest reklama. Szczerze, nie przywiązuje wagi do marki bielizny po prostu jak mi jest potrzebna i widzę coś w relatywnie dobrej cenie to kupuję. Nie ma co patrzeć jaki napis na gumce gacie mają, bo w pewnym momencie i tak nic lepszego nie wymyślisz a chwalenie się tym, że masz jakiś napis na gumce pokroju
  • Odpowiedz
@Asarhaddon: od kiedy mam boksy z Intimissimi Uomo żadnych innych nie wezmę. Mają różne modele, od długich (idealne na zimę z bawełny supima, są sztos!) po siatkowane ("fresh" czy jakoś tak) na lato. Brakuje mi tylko fajnych wzorków, ale czarne są w pełni wystarczające. Bez promo są dosyć drogie, bo po 60zł za sztukę, ale robią 3-4 razy w roku promo -50% i wtedy robię zapasy, ostatnio wymieniłem z 10
  • Odpowiedz
@Asarhaddon: Tak jak juz wspomnieli, mają też męską bieliznę. Na pepperze zawsze jest info o przecenach u nich
Co do materiału to też jak kto woli, mi mikrofibra niezbyt siada, nie lubię tego dotyku w ręce, plus zbyt luźno i naganiacz lata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Asarhaddon: No mikrofibra jak mikrofibra, nie lubię tego uczucia "zaczepiania" materiału o skórę dłoni. Tak jak pisałem, dla mnie top to te z bawełny supima i z siatki. Mikrofibrę też mam bo brałem z ciekawości do testu, na dupie jest już okej.
  • Odpowiedz