Aktywne Wpisy
Meregle +259
Ta przymocowana nakrętka jest zajebistym pomysłem. Nie przeszkadza W OGÓLE w piciu, nie da się jej zgubić, po otworzeniu można pić jedną reką a drugą mieć wolną, chyba też jest bardziej ekologiczna, ogólnie super sprawa.
#problemypierwszegoswiata #polska #zakupy #napoje
#problemypierwszegoswiata #polska #zakupy #napoje
Lemurbb +582
Fericze każe tym biednym grubaskom ważyć warzywa składające się prawie z samej wody, typu sałata i potem ludzie myślą, że tak wygląda zdrowe odżywianie i odchudzanie xD
Żeby doprowadzać dziewczyny do frustracji od tak detalicznych pomiarów pokarmów. Sam po kilkunastu latach w fitness i bb bym się wkvrwiał jakbym miał ważyć liście sałaty i tego typu gówna. Albo, że mają jeść dokładnie to co jest napisane w dziennym menu i nic nie mogą zmieniać nawet jak btw się zgadza.
Tak jakby zjedzenie bułki z masłem zamiast jakiejś kaszy z oliwą zakładając, że będzie w kcal 1:1 miało cokolwiek zmienić.
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #dieta #odchudzanie
@LezliNilsen: to może po prostu jeść pączki smażone na smalcu? Przecież będą tłuszcze zwierzęce, marmolada będzie porcją owoców, będą węglowodany... Zjeść jednego na śniadanie, dwa na obiad, jednego na kolację i będzie zapotrzebowanie energetyczne zapewnione... Będzie?
@aarahon: i po co idziesz w tanie manipulacje bazujące na skrajnościach? Przecież nie chodzi o to żeby bułka z masłem stanowiła codzienny posiłek tylko zamiennik raz na 2-3 dni od kaszy z oliwą żeby nie zwariować.
To są osoby, które do tej pory nie wiedziały, że jest coś takiego jak makro w jedzeniu, że niekorzystnie jest jeść różne rzeczy w pewnych formach oraz, że porcjowanie potrafi działać cuda w niepozornych zmianach.
Tyle, że żeby do tego dojść, trzeba przejść ścieżkę zdrowia, żeby nabyć świadomość,
Jakbym nie miał pojęcie o odżywianiu i odchudzaniu to bym sobie pewnie pomyślał "japyerdole, jaka to jest męka", a przecież odchudzanie można przeprowadzić bardzo łagodnie, robiąc powolne zmiany w diecie, a nie z hamburgerów i browarów na sałatę i gotowane piersi z kury.
#!$%@?ąc, pamiętam, że był taki program, dobre kilkanaście lat
Btw najlepsza ta co mowila ze budzi swoje dzieci o 5 rano jak idzie do roboty do zabki na 6 aby jej zalozyly buty xD
Przesrane :D