Aktywne Wpisy

brubel +38
Screen z grupy osiedla, na którym mieszkam. Uwielbiam ludzi przenoszących się na wieś lub na tereny wiejskie, które de facto są wsią, ale już w granicach administracyjnych miasta i narzekających na takie rzeczy. W sumie tyczy się to nie tylko p-------------a się do rolników, ale też budowania się obok lotnisk, strzelnic itp i narzekania na hałas. Ciekawe czemu działki były takie tanie i czemu wtedy to Ci bulwo nie przeszkadzało? Może jest
źródło: temp_file876015500650161673
Pobierz
SilesianPill +328
W komentarzach pod znaleziskami dotyczącymi wyludniania wsi zawsze jest sporo komentarzy typu: "bzdury, bo u mnie na wsi to się pełno domów buduje!".
Potem się okazuje, że ta wieś to tak naprawdę sypialnia dla dużego miasta 15 km dalej XD
#demografia #polska #nieruchomosci
Potem się okazuje, że ta wieś to tak naprawdę sypialnia dla dużego miasta 15 km dalej XD
#demografia #polska #nieruchomosci

Mirki mam pdf, w którym muszę złamać hasło, wiem, jaki jest pierwszy i ostatni znak hasła, wiem, że na drugim miejscu jest cyfra, a pozostałe pola to duże i małe litery, no i wiem ile hasło ma znaków. Czym to próbować złamać? hashcatem wszędzie widzę, że wykorzystuje się word listę jakąś obszerną, jakbym mógł ograniczyć sprawdzanie tym co wiem to powinno dość szybko złamać hasło
https://hashcat.net/wiki/doku.php?id=mask_attack
po prostu zdefiniuj swój zestaw np.
@p03e: Załóżmy, że pierwszy znak to @, ostatni !, a hasło ma długość 8 znaków:
Montujesz to