Myślałem o tym by zrobić podsumowanie co się działo w moim nieżyciu odkąd usunąłem konto czyli chyba końcówka 2022. - przestałem chodzić na spierdotripy -znajomy się powiesił -nie zdałem w januszexie egzaminu -w januszexie zrobiło się tak źle, że trafiłem na 6miesiecy L4 a potem pół roku zasiłku rehabilitacyjnego -trafiłem na zamknięty w psychiatryku bo ktoś doniósł, że planuje samobója -trafiłem na oddział dzienny na terapie grupową (14 tygodni) w międzyczasie trochę utyłem -depresja trochę zmalała i zacząłem bardziej akceptować siebie -zaczalem szukać innej pracy, bezskutecznie do dzisiaj -wrocilem do tej firmy ze zwiększoną nienawiścią niż wcześniej -nauczylem się mniej pracować bo się katowałem, chociaż nadal jest sporo do poprawy -w końcu jakiś psychiatra trafił dobrze z lekami -troche schudłem -trafiłem na terapię indywidualną na NFZ i póki co mam mieszane uczucia
Podsumowując podsumowanie, terapia na incelizm nie pomaga, ale pomogła mi trochę z ocenianiem się jako największe gówno i nawet się trochę lubię przez co jeszcze bardziej się wkurzam na januszex, że mnie źle traktuje. Terapia daje parę narzędzi które można wykorzystać do radzenia sobie z beznadziejna sytuacją w której jestem. Ale niestety nie naprawia tej sytuacji, może jeszcze się uda, zobaczymy, póki co próbuje ale jestem w cholerę zniechęcony i robię to na siłę. #przegryw #przegrywpo30tce #terapia #depresja
@Lmaocetong2: bez jakiś hejtow w Twoją strone. Powiedz mi jak to trafiłeś na zamknięty bo ktoś doniósł? Jak to wygląda? Mogę zadzwonić pod 112 powiedzieć że sąsiad planuje samobójstwo i go zamkną?
@dr_papieros napisałem komuś znajomemu, że w sumie nie ma sensu to wszystko i powiadomił policję, przyszły bagiety, potem karetka i zawieźli mnie na zamknięty. Nie wiem jak to działa od strony zgłaszającego bo ta znajoma osoba nie znała mojego adresu ( ͡°ʖ̯͡°)
@dam2k01 idąc na terapie powiedziałem, że w nią nie wierzę, ale się starałem by coś z niej wyciągnąć pozytywnego i koniec końców wyciągnąłem, bardzo dużo zależy od podejścia, a raczej wszystko.
@Lmaocetong2: czyli terapia miałaby pomoc pogodzić się z tym że jestem śmieciem bez kolegów i odpadam atomowym? Nie wiem właśnie jakby to miało działać
Powiedz mi jak to trafiłeś na zamknięty bo ktoś doniósł? Jak to wygląda? Mogę zadzwonić pod 112 powiedzieć że sąsiad planuje samobójstwo i go zamkną?
Nie zamkną. Zgłosić możesz, do chłopa przyjedzie policja zweryfikować to zgłoszenie, ale jak będzie normalnie się zachowywał, normalnie wyglądał, i zaprzeczy wszystkiemu co powiedziałeś, raczej siłą go nie zawiną. Może by tak było jakby był nawalony, agresywny, wyglądał jak siedem nieszczęść, czy np. Ty byś
@dam2k01 mi pomogła przez uświadomienie mi, że to, że inni mnie uważają za śmiecia i tak traktują nie oznacza, że jestem śmieciem z samymi wadami, czy tobie by pomogła nie wiem, każdy jest inny.
@Lmaocetong2: No wiadomo jak się przyznasz to zupełnie inna historia, wtedy sam wyrażasz zgodę na swoje leczenie itp. Powodzonka kolego, oby było już tylko lepiej ( ͡~ ͜ʖ͡°)
i pomogła przez uświadomienie mi, że to, że inni mnie uważają za śmiecia i tak traktują nie oznacza, że jestem śmieciem z samymi wadami, czy tobie by pomogła nie wiem, każdy jest inny.
@Lmaocetong2: Doszedłem do takiego samego wniosku bez żadnej terapii. Hm, na terapiach czegoś takiego uczą? To jest pozytywna wiedza, jakby nie patrzeć.
@Lmaocetong2 powodzenia w życiu, fajnie że otrzymałeś jakąś pomoc.. może zrobisz wpis z opowieścią jak było na zamkniętym? dla wielu osób to może być ciekawe.
- przestałem chodzić na spierdotripy
-znajomy się powiesił
-nie zdałem w januszexie egzaminu
-w januszexie zrobiło się tak źle, że trafiłem na 6miesiecy L4 a potem pół roku zasiłku rehabilitacyjnego
-trafiłem na zamknięty w psychiatryku bo ktoś doniósł, że planuje samobója
-trafiłem na oddział dzienny na terapie grupową (14 tygodni) w międzyczasie trochę utyłem
-depresja trochę zmalała i zacząłem bardziej akceptować siebie
-zaczalem szukać innej pracy, bezskutecznie do dzisiaj
-wrocilem do tej firmy ze zwiększoną nienawiścią niż wcześniej
-nauczylem się mniej pracować bo się katowałem, chociaż nadal jest sporo do poprawy
-w końcu jakiś psychiatra trafił dobrze z lekami
-troche schudłem
-trafiłem na terapię indywidualną na NFZ i póki co mam mieszane uczucia
Podsumowując podsumowanie, terapia na incelizm nie pomaga, ale pomogła mi trochę z ocenianiem się jako największe gówno i nawet się trochę lubię przez co jeszcze bardziej się wkurzam na januszex, że mnie źle traktuje. Terapia daje parę narzędzi które można wykorzystać do radzenia sobie z beznadziejna sytuacją w której jestem. Ale niestety nie naprawia tej sytuacji, może jeszcze się uda, zobaczymy, póki co próbuje ale jestem w cholerę zniechęcony i robię to na siłę.
#przegryw #przegrywpo30tce #terapia #depresja
Nie zamkną. Zgłosić możesz, do chłopa przyjedzie policja zweryfikować to zgłoszenie, ale jak będzie normalnie się zachowywał, normalnie wyglądał, i zaprzeczy wszystkiemu co powiedziałeś, raczej siłą go nie zawiną. Może by tak było jakby był nawalony, agresywny, wyglądał jak siedem nieszczęść, czy np. Ty byś
@Lmaocetong2: Doszedłem do takiego samego wniosku bez żadnej terapii. Hm, na terapiach czegoś takiego uczą? To jest pozytywna wiedza, jakby nie patrzeć.
@Lmaocetong2: Masz nauczkę, żeby nie usuwać konta, bo później same złe rzeczy się dzieją.