Wpis z mikrobloga

• 1
Szkoda ze wiekszosc mlodych p0lek wyglada znacznie gorzej niz Aneta. Celulit, obwisly brzuch, zamiast wyrzezbionych posladkow to jakas pulpa przypominajaca wylane ciasto, nie zapominajac o nadmiernym owlosieniu na ciele.
  • Odpowiedz
@Mamaboss Żebyś wiedziała, że odczuwam z tego powodu duży dyskomfort. Takich flej jak tutaj to w życiu w innych zakątkach świata nie widziałam. Nie dość, że p0lusy się nawet nie myją, to są też strasznie wyniszczeni używkami. Młode chłopaki wyglądają jak stare dziady. Mnie to przeraża.

@Hariel Tylko, że te p0lki nadal znajdują na siebie amatorów i to całkiem przystojnych (poza granicami Polandii oczywiście) a was nadal nikt nie chce
  • Odpowiedz
@Hariel: Tak bardzo nienawidzicie i brzydzicie się Polkami, a jednak reakcja obronna zachodzi, bo strasznie was triggeruje, że Polki wybierają sobie facetów zza granicy zamiast niezadbanych p0lusow :)) prawda jest taka, że wy polecielibyscie nawet na kobietę puszystą, byleby wam pokazała cipsko :))
  • Odpowiedz
  • 2
@WyzwolonaPodrozniczka żadko sie zdarza by p0lka znalazla partnera za granica ktory nie traktuje jej jak darmowej prostytutki, chyba ze o takiego typu zwiazki ci chodzi to masz w pelni racje, p0lki kroluja w tego typach relacji.
  • Odpowiedz
@Hariel: bo ty to wiesz akurat xD sama mieszkam zagranicą i mam kontakt z Polonią, związki koleżanek są raczej szczęśliwe - i dużo lepsze od związków z p0lusami :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Mamaboss jak widze p0lke z zagranicznym facetem, I jak widze jak wyglada, to cieszę sie ze chociaz przez chwile moze poczuc sie kochana, bo patrzac na jej wyglad to kawalera z Polski to napewno nie znajda.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mamaboss daj spokòj, zaraz znowu bedziesz wysyłać jakies zdjecia z neta pokazujace wyimigowanych facetòw. Gdyby p0lki byly takie super to bys nie była tyle lat samotna. Jedz do indii tam jest duzo zboczencow, napewno jakis skusi sie na p0lke.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: Nie, tylko triggeruje nas to, że wstyd powiedzieć że jestem z Polski przez waszą opinię w całej Europie i nie tylko. Za każdym razem głupi uśmieszek i teksty o witaminkach.
  • Odpowiedz
@Hariel: No coś w tym jest, bo p0lusy mają wymagania z kosmosu w stosunku do kobiet, podczas gdy sami wyglądają fatalnie i nawet te dziewczyny, które krytykują by na nich nawet nie spojrzały, nie mówiąc już o lufach xD Ale żyjcie sobie w tym wyimaginowanym świecie, w którym o czymkolwiek decydujecie i macie wpływ na wybory kobiet. Pomarzyć zawsze wolno :)))

@DrCieplak Skąd wiesz, skoro c!psko widziałeś jedynie na
  • Odpowiedz
@Hariel: Ja nigdzie nie pisałam, że jestem samotna xD to tylko i wyłącznie twoja wyobraźnia. Z Karimem nadal utrzymujemy kontakt, jednak związek na odległość to nie dla nas ;))
  • Odpowiedz