Wpis z mikrobloga

  • 0
@onepnch: Kurde kupiłem sobie paczuszke berlinek, myślałem że jest jakiś prostszy sposób. No nic będę musiał zjeść oddzielnie
( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@skunior: proste musisz ugotować następnie rozprostować i zamrozić żeby makaron stwardniał i wtedy nadziewasz parówki. Czekasz aż się rozmrozi( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Gdzie kupie taką igłe? Masz jakiś link?


@skunior: niedługo będziecie pytać się jak do domu trafić. Co za pokolenie. Bierzesz wkrętarkę i wiertło do drewna fi 3 i #!$%@? dziurki, potem wkładasz słomkę do środka i przez słomke wtykasz makaron (tylko nie rozgotowany) i wyjmujesz słomkę toz to prostsze niż #!$%@?
  • Odpowiedz