Aktywne Wpisy

7ujMejster +137

mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować
Chłop pracuje fizycznie, ale dostał propozycję awansu. Przejście z "fizycznego" na "umysłowego" (stanowisko kierownicze). Były pewne wymagania i warunki, które chłop spełnił po krótkim przyuczeniu.
Niestety w trakcie wprowadzania na nowe stanowisko zaczęło się pojawiać coraz więcej nowych problemów i spraw, z którymi chłop w ogóle by nie chciał mieć do czynienia. Na zasadzie "żaden awans i żadna podwyżka nie przekona mnie do tego, żeby na co dzień zajmować

zastanawiam sie jak napisac funkcje ktora z cyfr 0 i 1 zwroci mi dziesiec, ale nie tak, ze dzisiec razy dodam do siebie 1, tylko jakby z graficznej reprezentacji. Macie jakies pomysly?
@fotexxx: @Ginden tak jak matiit pisze
Komentarz usunięty przez autora
@KrzaQ2: no jasne, ale w kodzie nie moga pojawic sie inne wartosci niz 0 i 1 (tj. true i false) :) @kowad:
@kowad: moge uzywac tylko wartosci true i false
constexpr u64 ctpow(u64 base, u64 exp){
^
/home/wojtek/Desktop/ideoneeyRiX6.cpp:10:1: note: C++11 ‘constexpr’ only available with -std=c++11 or -std=gnu++11
/home/wojtek/Desktop/ideoneeyRiX6.cpp:14:18: warning: variadic templates only available with -std=c++11 or -std=gnu++11 [enabled by default]
template<typename... Os>
^
/home/wojtek/Desktop/ideoneeyRiX6.cpp:15:24: warning: variadic templates only available with -std=c++11 or -std=gnu++11 [enabled by default]
int f(int first, Os... o)
^
/home/wojtek/Desktop/ideoneeyRiX6.cpp: In function ‘int f(int, Os ...)’:
/home/wojtek/Desktop/ideone_eyRiX6.cpp:17:32: warning: variadic
int jeden = true;
char *a= new char;
*a= char(jeden);
int b= atoi(a);
std::cout << jeden<< " " <
dlaczego output jest 1 0 ?
lece na stolowke, bede za 40 min nie irytujcie sie na brak odpowiedzi
ci po co Ci