@duszan_z_kapitana_dupy Jak dla mnie za bardzo zabudowana. Ja bym zrobił Inaczej. Na górze na szerokości obudowy dałbym deskę coś dla ławkę. A z przodu na froncie gdzie wentylator dałbym jakaś siatkę. Jedynie na froncie po prawej gdzie nie ma wentylatora dałbym zabudowę.
@Rogi_: @msr99 z przodu z reguły wystarczy 4-5 cm, ważniejszy jest dostęp z tyłu Ale fakt, lepiej dać coś bardziej ażurowego albo takie listewki pod kątem
@duszan_z_kapitana_dupy: wykopki od codziennych maratonów z futanari już chyba całkiem oślepli skoro nie widzą dziur między deskami i coś bajdurzą o braku przepływu powietrza.
@duszan_z_kapitana_dupy też zrobiłem zabudowę klimy , wiało ciepłem wszędzie naokoło i z tyłu. A naokoło miałem z 15 cm odstępów. Musiałem to zdjąć przed tym sezonem
@EissIckedouw ta. Tylko małe szczelinki gdzie w najlepszych założeniach jest 40% powierzchni wolnej w stosunku do braku to jest różnica w #!$%@?. Nie mówiąc już o izolacji całej budy. A cienkie i ażurowe pod kątem to te deski nie są.
Gdyby takie zasłanianie nie robiło różnicy to nie budowałoby się tak dużych jednostek, gdy wg ciebie można zasłonić ponad połowę wolnej przestrzeni
a przepływ ..jaki przepływ..?
Ale fakt, lepiej dać coś bardziej ażurowego albo takie listewki pod kątem
Gdyby takie zasłanianie nie robiło różnicy to nie budowałoby się tak dużych jednostek, gdy wg ciebie można zasłonić ponad połowę wolnej przestrzeni