Aktywne Wpisy
KarnetNaGlony +635
Fennrir +328
Dworzec kolejowy w Elblągu - przed i po "modernizacji". Był #modernizm z czasów III Rzeszy, jest styropianoza jak na budynku administracyjnym jakichś magazynów w Polsce powiatowej.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
Inb4 "wcześniej też był brzydki" - wcześniej był brudny i zaniedbany, ale mógł wyglądać dobrze, obecnie to jest gwаłt na estetyce. Uprzedzając też argumenty że "przynajmniej teraz jest ciepło" - są np.:tynki izolacyjne, ale w Polsce nie zna się innych metod niż opіerdolenie styropianem.
#spierdotrip #rower
A poza tym kwestia małych możliwości mieszkaniowych
@podmaks Były ale jak zobaczyli jaki jestem karzeł #przegryw to tylko taki mi zaproponowali ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ThirtyDoorKey No dobre są na krótkie dystanse do miasta, na działkę, na wieś. Dobre też jak jedziesz
Długo na tym jeździsz, jak od strony serwisowej?
Jeżdżę na nim od trzech lat. Od strony serwisowej to ogólnie rower jak rower. Jedynie w tym roku złamał no się zawias od ramy i cała do wymiany. Na szczęście na dożywotniej gwarancji Decathlona więc nic mnie to nie kosztowało.
śląskim. To jakaś Jamna czy inna Biała Przemsza?