Wpis z mikrobloga

#csgo #cs2 YNk standardowo na twitterze po odpadnieciu z majora całą winę zrzuca na trenera i przede wszystkim hooxiego. Myślę że wiele by mu sie wyjasnilo jakby spojrzał na statystyki i zobaczył że ten turniej to była porazka indywidualna w wykonaniu NiKo i Huntera, a m0nesy sam turnieju nie wygra.

W waznych meczach musi dojechac kazdy. Przekonalo sie o tym spirit, teraz dowiedziało się o tym G2. To nie jest wielka filozofia. Na koncu w CSie rozchodzi się o strzelanie.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vasos: ale on mówi o vetowaniu inferno które jest najlepszą mapą g2, TaZ miał okropny pomysł, a HooXi to przyklepał, mimo tego że TaZ jest trenerem od raptem 3 miesięcy

inna sprawa że niko i hunter zagrali dużo poniżej swoich możliwości

uważam że powinni nie zmieniać składu aż do zakończenia następnego majora chyba że ktoś wykupi monesyego ale wtedy to cały skład się posypie
  • Odpowiedz
@vasos: No, ale jednak trochę racji ma, czemu oni wybrali ancienta, jak mogli inferno na którym nie przegrali na tym majorze.
Po za tym jL gra turniej życia i gdyby nie ten jego ace na początku ancienta, to pewnie g2 by grało w finale, więc jak już kogoś winić za porażkę to Niko i Huntera, którzy ostatnie miesiące mają bardzo słabe.
  • Odpowiedz
@vasos: Dam Ci super poradę, którą stosuję od kilku lat. Totalnie ignoruj poszukiwaczy atencji. Możesz to robić w głowie albo po prostu ich blokuj, to jest najlepsza opcja (i raczej jedyna) wygrania z tymi ludźmi. Ja na twitterze w pewnym momencie zablokowałem Taza i Pashę, bo nie wrzucali nic sensownego, a ich spam przekroczył dla mnie wartość zdroworozsądkową. Wiktor ewidentnie miał moment ataku na media społecznościowe za granicą :- )
  • Odpowiedz
@vasos ostatnia runda na ancient to fail Niko. Gość nie potrafił refraga zrobić nawet i to podsumowuje jego występ na tym majorze. Typ pod którego ustawiane są taktyki i jakby nie patrzeć drużyna gra pod niego i monesego nie dowozi regularnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@KeYzO @Reason7322 ja tego ancienta nie ogladalem. Zakonczylem po dwoch mapach. Nie wiem jak wygladal ten ancient, ale jesli zodtalo rozegranych max rund to G2 bylo dobrze przygotowane i zadecydowaly szczegoly. Szczegolem mogl byc wlasnie ten ace jLa
  • Odpowiedz
@vasos: Na Anciencie G2 prowadziło 3:0 i mieli przewagę 5vs3 na eco przeciwnika i JL ustrzelił ace z digla o czym zapewne wiesz, a potem nastapił po prostu incydent kałowy u G2 i przegrali chyba z 7/8 rund z rzędu. Zagrali mocno przeciętnie indywidualnie, zrzucanie winy tylko na pick mapy to lekkie nieporozumienie, zwłaszcza w sytuacji, że Navi było porównywalne, jak nie gorsze patrząc na suche statystyki na anciencie (choć
  • Odpowiedz