Dla twitterowej juleczki to nie do pomyślenia, że ludzi może interesować jak coś jest zrobione i w czasie kiedy ona spaceruje kładką rozmawiając z koleżankami o ostatniej imprezie, na której się upili i zrzygali ktoś patrzy jak wykonane są elementy techniczne konstrukcji.
Potem taka juleczka po zarządzaniu zasobami ludzkimi będzie z innymi juleczkami z hru zadawać poważnym inżynierom ośmieszające ich po raz kolejny pytania w stylu: z jakim zwierzęciem się identyfikują.
taka sandra kpiąc i wyśmiewając ludzi, których interesuje technika
@WielkiNos: Ale wierzysz, że Joannę interesuje technika? Przecież ją interesuje trzaskowski, kampania i jego wynik wyborczy. Nic innego. No i żeby zamiast na kładki dali ekologom te pieniądze.
Ale wierzysz, że Joannę interesuje technika? Przecież ją interesuje trzaskowski, kampania i jego wynik wyborczy. Nic innego.
@dlugi-gr nie wierzę, ale mnie to nie obchodzi. To nie miał być temat polityczny. Dla mnie nazwisko Trzaskowskiego tutaj służy tylko opisowi o jaką kładkę chodzi. Ale wyszło jak zawsze. Chyba tylko jeden chłop i te ponad 200 osób, które go zaplusowały wyżej zrozumieli o czym piszę.
@pkkk ale u nas w Polsce zwracamy się do siebie w liczbie pojedynczej, być może jeszcze tego nie wiesz. Post zawiera już informację kontekstową wyjaśniającą na czym polega problem tych śrub i dlaczego muszą mieć luzy. W razie gdybyś miał problemy ze zrozumieniem zdań złożonych i trudnych wyrazów w języku polskim, to służę oczywiście pomocą ;)
@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Ta informacja kontekstowa to też niezła bzdura dodana przez kogoś kto tylko przeczytał artykuł na wikipedii a go wcale nie rozumie i nie wie jak to wygląda w praktyce. Zupełnie jak Ty.
Potem taka juleczka po zarządzaniu zasobami ludzkimi będzie z innymi juleczkami z hru zadawać poważnym inżynierom ośmieszające ich po raz kolejny pytania w stylu: z jakim zwierzęciem się identyfikują.
#bekaztwitterowychjulek #bekazrozowychpaskow #warszawa #p0lka #bekazpodludzi
Biorę przykład z ciebie
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@WielkiNos: Ale wierzysz, że Joannę interesuje technika? Przecież ją interesuje trzaskowski, kampania i jego wynik wyborczy. Nic innego. No i żeby zamiast na kładki dali ekologom te pieniądze.
Wezmę z ciebie przykład jak przestaniesz ludziom mowic co mają robić, i myśleć.
To ty zwyzywałaś kogoś za to że zwrócił uwagę na to że urzedasy odbierają fuszerkę.
Nie mierz innych własną miarą..
Nie potrzebuję by ktoś czytał by się dowartościować..wyzywając ludzi jak ty.
Sam zdecyduje czy i co napisze i nie będziesz mi dyktować faszyzujacy ratlerku co mogę a czego nie xD
Poza tym to pewnie balustrada, a nie żadne elementy konstrukcyjne
@dlugi-gr nie wierzę, ale mnie to nie obchodzi. To nie miał być temat polityczny. Dla mnie nazwisko Trzaskowskiego tutaj służy tylko opisowi o jaką kładkę chodzi. Ale wyszło jak zawsze. Chyba tylko jeden chłop i te ponad 200 osób, które go zaplusowały wyżej zrozumieli o czym piszę.
@pkkk: Dokładnie, oczywista fuszera. Widać że #!$%@? był a nie odbiór.
@WielkiNos: AHA, bo w Warszawie wszyscy budują kładki. Dlatego też wspomina o nadchodzącej kampanii wyborczej w swoim poście. Przypadkiem.