Aktywne Wpisy
TurboEgo +28
czy jak człowiekowi resztki mózgu się starzeją to idzie na ryby, grzyby i interesuje się olimpiadą, gałą i polityką?
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
Nie znam ani jednej osoby w wieku do 25 r.ż. która by była zainteresowana powyższą tematyką (tzw boomerskim hobby) xD
daro1 +2
Jakie są Wasze doświadczenia z jazdą małym samochodem miejskim w segmencie A lub B z silnikiem benzynowym 1.0 - 1.2 na długich trasach? Mam tu na myśli jazdę drogą ekspresową albo autostradą kilka godzin i setki kilometrów. Mam VW Polo 9N z silnikiem 1.2 12V w benzynie z 2003r i tylko tak się zastanawiam co by się stało z silnikiem gdyby przez parę godzin jechać z prędkością 100-120km/h drogą ekspresową? Autostradą to
Nie wiem jaki geniusz marketingu mu to wymyślił, ale 10/10
#warszawa #trzaskowski #wybory #wielkanoc #heheszki
@Pawery1: Tak, ale tą kampanią mógł przegrać wyścig o bycie kandydatem na prezydenta z Hołownią.
Przecież to feministki chcą aby faceci robili leży garach. A jak wiemy feministki są lewackie
Kobieta zapierdzielająca na święta a facet obijający się to taki Konserwatywny obraz rodziny
@KriegCaptain710: chlip chlip, czemu kobiety są hipergamicznymi bestiami i żadna mnie nie chce
@djtartini1: nie sądzę. Czuję że występny Hołowni przez dwa lata opatrzą się publiczności. W sumie to jest już po swoim prime time. Widać to po sondażach wyborczych.