Aktywne Wpisy
jmuhha +302
Dziś są 100 urodziny mojego dziadka ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ który brał udział w wojnie secesyjnej
Melkovva_ +104
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Jest taka aplikacja, na PC najlepiej, która tak robi? Albo skrypt do strony, rozszerzenie do przeglądarki?
#twitter #xcom #elonmusk #userscript #webextensions #webapp #app #apk
Komentarz usunięty przez moderatora
1. Thread Reader App - Możesz użyć tej aplikacji, wspominając @threadreaderapp i dodając "unroll" w odpowiedzi na dowolny tweet w wątku. Alternatywnie, można skorzystać z funkcji Quote Retweet, aby zapisać treść. Istnieje również możliwość wejścia na stronę Thread Reader i wpisania linku do tweetu w pole wyszukiwania ➊.
2. Threader - Kiedyś popularne narzędzie, obecnie część subskrypcji