Aktywne Wpisy
Kopyto96 +392
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Olej rzepakowy rafinowany
musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, przyprawy)
woda
żółtka jaj kurzych (7,0%)
Majonez Winiary skład:
olej rzepakowy
żółtko jaja 6,0%
ocet
musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier, przyprawy, aromat)
cukier
sól
przyprawy
przeciwutleniacz (E385)
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
Tu nawet nie ma co porównywać xD
Swoją drogą - w winiarym jest więcej octu niż w kieleckim, ale wszystko tak zalane olejem że można poczuć tylko tłuszcz xD
#majonez #kielecki
Jednak dla Polaków z wypalonymi kubkami smakowymi od taniej wódki i papierosów, Winiary jest rarytasem.
Tylko Kielecki.
Winiary = nestle = HIV
E385 to EDTA
Majonez winiary jedzą nieprzechlani ludzie, którzy mają działające prawidłowo kubki smakowe, które majonez Winiary delikatnie pieści swym smakiem
@bardzospokojnyczlowiek: brawo odkryłeś jak robi się majonez.