Aktywne Wpisy
Lewusx +38
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +72
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
Ceny są różne od 40 do 50k i wyżej wersje przedliftowe.
Kupić polift do 50k mała szansa patrząc po ofertach.
Niestety nie znam się zbytnio na rynku, nie wiem które egzemplarze są warte swojej ceny, nie wiem ile ewentualnie starać się zbijać cenę.
Jakieś porady? Propozycje?
Na co zwracać uwagę?
#mazda #mazda3 #samochody
@pacmanxx: Podobno III gen nie ma problemu z rdzą, to domena starszych Mazd, tak przynajmniej wyczytałem w różnych źródłach.
@Ekspert_z_NASA: no a teraz przeglądnij archiwum dotyczących pytań o Mazdy i praktycznie z każdym rocznikiem jest ta sama śpiewka.
Jest jeszcze kwestia tego, że 3/4 tych Mazd na naszym rynku to sprowadzane i klepane rozbitki z USA/Kanady. Olewać to czy szukać z europejskiej dystrybucji?
1
2
3
Cholera wie gdzie tu znaleźć coś co nie przypłynęło do polski jako szrot.
Dzięki
Sam mam 6 GH z 2010 roku. Kupiona w niemieckim salonie, nawet specjalnie zik nie widziała i po 14 latach nie ma rdzy. Po czym slucham, że w Polsce mazdy 3 letnie są zardzewiałe xD