Wpis z mikrobloga

Śmieszy mnie Luiza i jej "szacunek do siebie", cały czas latała za typem który ją strasznie tyrał. Dopiero jak praktycznie powiedzial że jej nie wybierze nagle pojawił się "szacunek do siebie"
#hotelparadise
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykopanywykopek: nieeee, on by ją wybrał, jego ciągnęło do Luizy cały czas. Podobała mu się ALE nie była w jego typie (bo nie ćwiczy no nie) wiec nie podobało mu się to, ze mu się podoba rozumiesz ( ͠° °) kłócił się sam ze sobą a niekiedy przypadkiem wylewało mu się i Luiza obrywałam rykoszetem.
  • Odpowiedz
@Wouowina: ale też mówił coś takiego w któryś odcinku, że nie z każdą laską, która będzie w jego typie mu sie ułoży i może się ułożyć właśnie z taką nie w typie (czytaj niećwiczącą)
  • Odpowiedz
@kerluwen: wybrałby ją, gdyby podeszła. Dlatego powiedział jej po wszystkim w pokoju "głupia jesteś". Bo podobać mu się mogą inne, ale póki co był jej pewien. Przećwiczył ją na dobre i na złe, wiedział, że cokolwiek się stanie, ma w niej oparcie.
  • Odpowiedz
jego ciągnęło do Luizy cały czas

@Wouowina: Wątpię, był z nią z braku laku, tzn. nie widział siebie w parze z kimś innym. Ada mu się podoba i widać, jak ja traktuje, zupełnie inaczej.
  • Odpowiedz
@MajaF1: Czy on nie powiedział przypadkiem na setce po jej odpadnięciu, że jednak by jej nie wybrał gdyby za nim stanęła? Czy coś pokręciłam?
  • Odpowiedz