Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +165
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
kamz_4con +74
Zdziwiło mnie, że 1700 osób popiera taki wpis. Zero refleksji nad integralnością swojego narodu i afirmacja narodu obcego są dla mnie kuriozalne i prowadzi do konkluzji, że jest bardzo duża grupa osób, dla której lojalność narodowościowa jest zbędna. To prosta droga do wejścia w tę lukę przez inne państwa.
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
#ukraina #polska #ojkofobia #optymizmnajwyzszaformanaiwnosci #4konserwy
Oczywiście po co kładka, jak można było dołożyć 10x tyle i mieć czteropasmową arterię i być może chodnik. Toż to czysta przyjemność przeprawiać się przez Wisłę pieszo w towarzystwie samochodów.
#rower
1) dalej tam nie ma wartości 160mln, jest 190mln sam most i 758mln z węzłami:
2) ciężko sobie wyobrazić "standard autostradowy" nie licząc inwestycji ze zjazdami (od węzła do węzła), mosty nie są oderwane od innych dróg i nie wiszą w powietrzu
3) ścieżka to też nie jest tylko kawałek chodnika nad rzeką, ale zejścia i wejścia (oczywiście dużo mniejsze)
4) inflacja; z
Edit: bardzo ładnie idzie budowa. Pozdrawiam.
Więc twoje 18km kłamstwem.
@DzikiBomber: to jest polska, nawet jakby był za 20 zł i podtrzymywana przez figury papieża polaka to by ludzie narzekali XD
@FOTEL: gdzie czytałeś
@Shatter: kto i gdzie
@Cobesh: fajny ten artykuł z 2020, szkoda, że Warszawę to Ty chyba tylko na zdjęciach widziałeś skoro podajesz to jako argument i powołujesz się na most południowy jako "tanio i dobrze" XD Bo surówka tam kosztowała 190 mln, całosć jakieś 4x więcej i był zrobiony tak, że za chwile trzeba było go zamykać i remontować
Drogo jak pełnoprawny most (most siekierkowski to 150mln, tutaj 120 mln)
Wąska
Bez wydzielenia dla rowerów
Urywa się z dupy