Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Darthal +75
Nie daje rady tak żyć. Nie mam rodziny, przyjaciół, dziewczyny, dobrego wykształcenia, samochodu. Jestem sam, zwykłym zerem. Małe miasteczko w którym żyje tętni życiem. Wskoczyłem na rower i jeździłem na nim przez kilka godzin obserwując jak ludzie normalnie żyją. Jak chodzą na spacery, jak w sklepie biorą piwa i przekąski na wieczór bo piątek, jakieś dziewczyny rozmawiały o tym że idą wieczorem do kina i będzie super. Obok matka z dwoma kilku
#gotujzwykopem #wedzenie
Poza tym piękny wyrób, smacznego!
Trzeba dobrze nóż naostrzyć a nie że się źle kroi ;)
@StalowyRoman: z tym wędzeniem to trochę była wpadka, bo po osuszaniu w wedzarni włączyłem dymienie, ale zapomniałem zwiększyć temperature i poszedłem kosić trawę a potem soe okazalo ze kolor sie niezmienil ¯\(ツ)/¯. Więc około 1,5 godziny wedzilo się w 40 stopniach, a potem przestawiłem na 90 i po 30 minutach wyłączyłem wędzarnie, ale mięsa
potem jeszcze w piekarniku 150C 30 minut
To ma cel dokładnego osuszenia? Nie unikasz temperatur powyżej 130 st przy peklowanym?
"Nie unikasz temperatur powyżej 130 st przy peklowanym?"
Masz na myśli to, że azotanu sodu nie powinno się podgrzewać? Nawet się nad tym nie zastanowilem nigdy. Jest taka granica temperatury?