Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +17
#p-------y
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯
Wytłumaczcie mi. Paczka fajek kosztuje 20zl. Jak ktoś spala codziennie paczkę to miesięcznie wydaje na to 600zl. I często są to osoby zarabiające minimalną. Jak oni potrafią materialnie egzystować jeśli koszty jedzenia znacznie wzrosły w ostatnich latach? Te 600zl to często 1/5 ich pensji ¯\(ツ)/¯

straszny_cham +381
Najbardziej gnije jak gdzieś w necie jest temat o więzieniu, uaktywniają sie prawilniaki co siedziały i licytują który bardziej siedział XD
#oswiadczenie
#oswiadczenie

https://wykop.pl/wpis/74462689/ej-skoro-juz-podobno-mamy-praworzadnosc-demokracje
#nieruchomosci #afera #sejm
źródło: temp_file8035691230471449082
Pobierzźródło: Przechwytywanie54251
Pobierz@WillyJamess: do wyborów w 2025 moze sie wyrobią z napisaniem pisma. złozą w 2027 a odpowiedz moze zobaczysz jak im pies komputera nie zje.
Mój też, mam czas do połowy kwietnia żeby cofnąć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Hej, drążymy temat, wnioski wyszły, żaden pies ich nie zjadł, przynajmniej po naszej stronie ePUAPu. Na razie niewiele się dowiedzieliśmy, terminy odpowiedzi w dwóch przypadkach były przedłużone. Na ten moment mamy 4 odpowiedzi na wnioski dotyczące:
1. opinii, wyliczeń, prognoz, autorów projektu programy
Dobra robota!