Aktywne Wpisy

Wookash071 +29
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
źródło: 20240802_191208
Pobierz
lakukaracza_ +43
#powodz Serce pęka
źródło: pieseksmutek
Pobierz

1. Program bk2/bk0 był ponadpartyjny.
2. Oba były wylobbowane i zaplanowane jednocześnie.
3. Robili go ci sami ludzie i tylko słup do firmowania tego swoim ryjem się zmienił (Baldemar, później Firana)
4. Zaplanowano je tak, aby najpierw zeszly kurniki do 60m2 dla gołodupców i singli do 600k, a później, po wyższej cenie dla rodzin i osób z większą ilością żetonów z orzełkiem.
4. Kto wiedział, systematycznie podnosił ceny.
5. Co nie zjadła pisowska inflacja i durne decyzje glapy, poszło w beton, a hajs do deweloperów i banków.
6. Cała generacja wyruchana z oszczędności, ale za to cała oferta deweloperów wyprzedana na górce i tuż przed dołkiem w demografii i końcem cyklu Kuznetsa. #tymrazembedzieinaczej #nowyparadygmat
7. Zysk sprywatyzowany, koszta upaństwowione.
8. NIK nie widzi problemu, jest w pytę.
9. No ale chociaż jesteśmy na swoim wiec spoko, bo złota chłopska zasada wciąż obowiązuje:
Z fartem mordeczki, może po zakończeniu programów Moon+ 2/0% spotkamy tam nazistów którzy po przegranej wojnie zostali wygnani przez niemców na ciemną stronę księżyca (maja kwadraty na sprzedaż, wielka plyta, 35k z metra, mogę pośredniczyć, łapią się na program).
#nieruchomosci
źródło: temp_file7318865840655969839
Pobierz