Aktywne Wpisy

youngP +147
jestem tak stary ze pamietam czery kołk ale nikt mi nie pogratulował bo jestem stary
źródło: f8630047b3e707bcdd604557a53ff66716a8bce28921aa236de3b00271eb740c
Pobierz
Larsberg +6
"Najpierw zabił menela a teraz youtubera."
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
źródło: IMG_2376
Pobierz

#takaprawda #bekazprawakow #medycyna #neuropa #4konserwy
źródło: GJQ-2q7W0AAMk9p
PobierzKażde ubezpieczenie zdrowotne ma swoje OWU co pokrywa. Masz też co-pay i limit do jakiego poziomu odpowiadasz za wydatki na leczenie.
Moje ubezpieczenie dla rodziny nic mnie nie kosztuje, opłaca mi je pracodawca jako benefit ($20000/rok). Ja mogę odłożyć pre-tax money (jako rodzina) do $7500 rocznie. Odpowiadam do kwoty 5.5k/rok, czyli 5 wizyt na emergency room. Nawet
@czeskiNetoperek: ale ten przedsiębiorca bardziej choruje, ma większą szansę zapadnięcia na raka, ma pierwszeństwo w kolejkach, więcej dostaje, że ma płacić więcej czy co? Składka powinna być równa dla każdego, bo to składka.
No i ogólnie manipulacja pierwszego sortu, memcełe mówi o podatkach (co jest jeszcze do obronienia, bo można argumentować, że przedsiębiorcy bardziej korzystają z dróg, infrastruktury, bezpieczeństwa itp, dlatego rozsądnym jest, że mają wyższe), tak ten
Wg projektu rządowego jdg będzie płaciło składkę kilkukrotnie mniejszą niż etatowcy.
źródło: jdp etatowcy zus
PobierzKomentarz usunięty przez autora
To obecnie funkcjonuje czy są jakieś plany na taką stałą kwotę składki zdrowotnej, co wstawił wyżej @czeskiNetoperek?