Aktywne Wpisy
lubiejescfrytki +40
Mija mi kolejny miesiąc na bezrobociu. Wstyd mi, że mam ponad 30 lat i nie pracuję, tylko pobieram zasiłek. Boję się iść do pracy. W żadnej nie miałam łatwo na początku i obawiam się powtórki z przeszłości. Mam w sobie coś, co zniechęca do mnie ludzi, dopiero gdy dłużej pracowałam, zaczynali mnie lubić. Wciąż mam w głowie takie sytuacje z przeszłości, że nikt nie chciał mnie szkolić, albo denerwował się, bo czegoś
wfyokyga +13
Hehe bo wiecie
Jestem lekko zirytowany,
mama ma konto na gmailu. Non stop krzyczy jej telefon i dostaje powiadomienia, że jest zapełnione miejsce w chmurze i że usługi google przestaną działać (zajęte 15gb z 15gb darmowych). Problem jest w tym, że w aplikacji Zdjęcia celowo mam wyłączoną synchronizację zdjęć, żeby właśnie oszczędzać miejsce na dane, żeby móc normalnie korzystać z gmaila - jakiś czas temu, wyczyściłem wszystkie zdjęcia w chmurze i filmy, żeby zwolnić pamięć w chmurze i mimo to po x czasie znowu się zapełniła.
Czy ja jestem jakiś upośledzony i nie rozumiem dlaczego wciąż pamięć jest zapełniana na nowo mimo wyłączonej synchronizacji zdjęć w aplikacji Zdjęcia od Google czy o co chodzi? Jak wyłączyć tą ****** synchronizacje, żeby nie zjadało pamięci w chmurze?
Znowu jak usunę zdjęcie w aplikacji Zdjęcia to usuwa też z pamięci telefonu xD Szału z tym dostaje xD help
😅