Wpis z mikrobloga

Jakiego barbera w Lublinie polecacie? Wszędzie ceny z kosmosu przy braku umiejętności oraz rotacje, że czasami ciężko jest połazić do sprawdzonego barbera dłużej.

#lublin #barber
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Marek_Mirko: Byłem parę lat temu. Pamiętam, że łysy facet był sympatyczny i wprowadzał fajną atmosferę, chyba barber obciął mnie bez rewelacji bo więcej tam nie wpadłem. Jak nie będzie innych propozycji to tam pewnie tam uderzę.
  • Odpowiedz
  • 0
@mannoroth: Wszystko zależy od jakości usługi. Obecnie to nawet 120 zł za włosy i brodę łykają goście po weekendowym kursie w TEBie. Narobiło się Barber Shopów cała masa, gdzie za usługę płaci się relatywnie duże pieniądze, a nie ma kompletnie w tym jakości, nawet łba po całym dniu Ci nie umyją. Jeszcze 5 lat temu było kilka na krzyż, a każdy prezentował jakość.
  • Odpowiedz
  • 1
@Marek_Mirko: Zapisałem się do Gentlemen Barber Shop bo to było jedyne miejsce gdzie był wolny termin w dogodnym dla mnie czasie. Polecane miałem jeszcze Old Crafted, HeeHee, U Muzyków, na ul. Kowalskiej, John44, Domino Barber. Jak widać dużo miejsc jest polecanych. Jak mi mi Gentlemen nie podejdzie to spróbuję tego na ul. Kowalskiej
  • Odpowiedz
  • 0
@throaway: Gentlemen Barber Shop, ale było o tak o, teraz chodziłem do Zakładu Męskiego koło zamku, ale gościo zapomina wyciąć włosy ze skrawka ucha, ale to po części moja wina, bo zapominam mu powiedzieć, aby to zrobił po ostrzyżeniu. Teraz znowu się przejadę do innego, skoczę chyba na OldCrafted.
  • Odpowiedz