Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Chciałem się pochwalić, że od tygodnia jestem właścicielem oto tego cacka, czyli Wacom Intuos Pro w rozmiarze M ヽ(´ー`)ノ
Jak ktoś się jeszcze zastanawia nad kupnem tabletu to niech przestanie i w końcu kupi, naprawdę warto!
Po tygodniu pracy na nim stwierdzam, że jest genialny i nie żałuję, że szarpnąłem się na ten model za dużo złota (przynajmniej dla mnie). Powoli się zwraca.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to jabłko to pierwsza praca na nim. Kilka godzin pracy, ok 6, ale zeszło dużo czasu na konfiguracje i przyzwyczajanie się. ;)
#grafika #chwalisie
(・へ・)
For fun?
Dziwi mnie jednak to, że nie widać żadnych śladów na powierzchni tabletu. Tzn., to cieszy oczywiście, ale myślałem, że będą widoczne jakieś kreski. ;)
Oczywiście będę. ʕ·͡ᴥ·ʔ
Nie wiem jednak czy mój komputer da radę..
PS mi zamula strasznie..
A co do L.. Myślałem, że M będzie za mały, ale szczerze, nie, nie kupiłbym eLki, cieszę się, że wziąłem M. ;)