Aktywne Wpisy

WielkiNos +291
Panowie brutalny #dogpill Dziewczyna pisze, że chłopakowi nie podoba się, że pies śpi z nimi w łóżku i wygląda na to, że będzie chłop do wywalenia, bo komfort psa ważniejszy.
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow

Kuzguwu +706
Z tego miejsca chciałbym pozdrowić mamę, tatę i rodziców #kredythipoteczny #chwalesie

Wieczna beka z jaki to ja nie jestem pecetowicz. Mnie chodzom gry w 1080p, a nawet 4k w 120fps, a wam tam ledwo zipiom na tym ps4 i ledwo 1080 uzyskujecie xD a siedzą biedaki zgarbione z lupom przed monitorami 15' z odświeżaniem 50hz i myślą, że im więcej niż 50klatek na sekunde ten monitor pokaże nie mówiąc już jaką rodziałkę to osiąga xd
A my co wygodna sofa, tv koło 40 cali, 1080p, stałe 30-60fps, różowe paski koło nas, a oni dalej #tfwnogf przy tych swoich:
Komentarz usunięty przez moderatora
3/10
slaba pasta, dzie docinki typu "mamy eksluziwy a wy co, dalej gameplaye na YT?"
Mam x360 ale jednak to nie jest to (uzywam glownie do Guitar hero). PC zawsze gora :)
@kw401: No #!$%@? to jest najlepsze xD Jakie "trzeba"? Stoi nad tobą producent i groźnie patrzy, że "trzeba" kupić?
A no tak, bo jak nie kupisz, to "nie będzie działać". A gówno, zmienisz opcje graficzne i zadziała (wiecie co to opcje? :D).
"Hurr durr o właśnie, grafika będzie wyglądać jak gówno jak zmniejszysz" - beka z was, nasze średnie
Wymienię grafikę na R9 270X, bo HD4850 to już