Wpis z mikrobloga

#ps4 #pcmasterrace

Wieczna beka z jaki to ja nie jestem pecetowicz. Mnie chodzom gry w 1080p, a nawet 4k w 120fps, a wam tam ledwo zipiom na tym ps4 i ledwo 1080 uzyskujecie xD a siedzą biedaki zgarbione z lupom przed monitorami 15' z odświeżaniem 50hz i myślą, że im więcej niż 50klatek na sekunde ten monitor pokaże nie mówiąc już jaką rodziałkę to osiąga xd

A my co wygodna sofa, tv koło 40 cali, 1080p, stałe 30-60fps, różowe paski koło nas, a oni dalej #tfwnogf przy tych swoich:
Pobierz desygnat - #ps4 #pcmasterrace

Wieczna beka z jaki to ja nie jestem pecetowicz. Mnie ...
źródło: comment_yJmK44ZrU4Ac5yHsB0u39CdQ7RgguzDJ.jpg
  • 13
@desygnat: Największa przewaga konsoli nad pecetem jest taka, że konsola kupiona w chwili premiery będzie ci służyć przynajmniej dopóki nie wyjdzie kolejna generacja. W pececie za 2 lata trzeba będzie wymienić grafikę albo dołożyć RAM-u. No chyba że się kupiło takiego za 10k - wtedy za 4 albo 5 lat xD Takie GTA 5 ruszy na ośmioletnim PS4 albo Xboxie, zaś dowolny tytuł sprzed dwóch lat będzie się zacinał na pięcioletnim
@kw401: nie zgodze sie, kupilem bude (PC) za okolo 2k pln jakies 3,5 roku temu i poki co odpalam wszystkie gry na wysokich ustawieniach graficznych. Co prawda przed zakupem dlugo konsultowalem kazda czesc, czytalem opinie i testy zeby wybrac urzadzenia jak najlepsze cena/jakosc.

Mam x360 ale jednak to nie jest to (uzywam glownie do Guitar hero). PC zawsze gora :)
W pececie za 2 lata trzeba będzie wymienić grafikę albo dołożyć RAM-u.

@kw401: No #!$%@? to jest najlepsze xD Jakie "trzeba"? Stoi nad tobą producent i groźnie patrzy, że "trzeba" kupić?

A no tak, bo jak nie kupisz, to "nie będzie działać". A gówno, zmienisz opcje graficzne i zadziała (wiecie co to opcje? :D).

"Hurr durr o właśnie, grafika będzie wyglądać jak gówno jak zmniejszysz" - beka z was, nasze średnie
@kw401: Ja #!$%@? co gimbus, nie wierzę. Mam 4 letniego Phenoma II X6 który zżera to konsolowe gówno APU, do tego 8GB ramu a mogę sobie do 32GB rozbudować, 4TB łącznie a mogę mieć około 32TB, nie licząc kontrolerów dodatkowych, lepszą jakość dźwięku na Audigy 2 ZS i kartę graficzną 6 letnią na której gram w lepszej jakości niż #!$%@? konsolowe biedaki.

Wymienię grafikę na R9 270X, bo HD4850 to już
@kw401: Nie kupowałem go 4 lata temu, napisałem tylko że procesor jest 4 lata na rynku. Złożyłem, rozbudowałem, jak zwał tak zwał w lutym 2013 roku. Łącznie wyniosło mnie to jakieś 850zł. Obudowę mam od 16 lat, zasilacz od 10 lat, kartę graficzną od 6 lat, dysków jest od cholery, jeden jest nowy - 1TB kupiony w lipcu 2013 roku, Audigy 2 ZS jest kumpla bo miał problemy i się z
Pobierz m.....l - @kw401: Nie kupowałem go 4 lata temu, napisałem tylko że procesor jest 4 la...
źródło: comment_hk6mW9Rh6VlfotzkbyBS6S78g6W28RwZ.jpg