Aktywne Wpisy
Gours +146
Wystarczyło odsunąć PiS od władzy i od razu mamy pozytywny impuls w gospodarce:
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
- zmniejszenie inflacji
- zmniejszenie bezrobocia
- mocny wzrost PKB (w 2023 było 0,2%, teraz raczej ponad 3%)
- drastyczny spadek luki vatowskiej (Tusk nie pozwala kraść) - z 15% to jednocyfrowego wyniku
programista30k +491
Plusuje każdy, kto więcej niż raz dał sie wydymać na hajs w biedrze przez:
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
- plakietki z nieaktualnymi promocjami
- ceny podane za zakup 2 lub więcej sztuk
- produkty które finalnie mają inną cene niż na plakietce pod nimi
Zobaczymy
potrzebuje porady w sprawie roweru.
Obecnie jeździłem sobie na Decathlonowej szosie - Triban RC120, którą to kupiłem 3 lata trochę taniej niż jest wystawiona obecnie.
Pojeździłem trochę przez ten czas i uznałem że czas pożegnać się z szosą. Jednym z powodów jest to że do "nowego" roweru chce doczepić fotelik dla dziecka + mam już mniej czasu na jeżdżenie wokół miasta, a raczej skupiłem się tylko na dojazdach do pracy, gdzie mógłbym sobie pojechać po większych/mniejszych górkach/terenie.
Kolega polecił mi taki rower (pewnie to czyta, wiec pozdrawiam :D) Marlin 5 Gen 3 - podstawowy model "górski" z amortyzacją z przodu. Nie potrzebuje nic zaawansowanego, wiec rowery po 5,8, 12 tysięcy odpadają.
Myślicie że jest jakaś inna opcja czy raczej nie ma co szukać i ten model będzie bezpiecznym wyborem?
#rower #rowery i #mtb dla zasięgu
@skrobi: podoba
https://www.pepper.pl/promocje/specialized-chisel-ht-29-rower-mtb-810815
Ale moim zdaniem najfajniej ten specialized wychodzi. Ma sztywne osie i główkę ramy tapered więc jak w przyszlosci będziesz chciał zrobić upgrade to będziesz miał większe możliwości. Możesz go poszukać też na OLX, bo bywał w lepszej cenie i ludzie kupowali na handel.