Wpis z mikrobloga

Zmiana definicji gwałtu sprawi, że każdy kto nie zapyta o zgodę na seks i nie uzyska odpowiedzi "tak" będzie gwałcicielem i będzie mu grozić minimum 3 lata więzienia.

To oznacza, większość związków i małżeństw w Polsce będą gwałcicielami. Bo większość osób inicjuje stosunek i czeka na brak odmowy, a nie pyta o zgodę i czeka na odpowiedź twierdzącą. Niemal nikt nie podpisuje umowy pisemnej i nikt nie korzysta z aplikacji zatwierdzającej stosunek.

Dlatego każdy kto popiera zmianę tej definicji ma na celu fałszywe oskarżenie i wrobienie w gwałt osoby, która gwałcicielem nie jest i nie zasługuje na więzienie

#fakty #prawo #bekazlewactwa #lewackalogika #memy #pieklomezczyzn #polityka
sildenafil - Zmiana definicji gwałtu sprawi, że każdy kto nie zapyta o zgodę na seks ...

źródło: 1000000033

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

niemal każdy w tego typu dyskusjach potwierdza

@sildenafil: Gdzie te badania robiłeś? Na wypoku, gdzie większość dotyka kobiet w myślach? Jeśli nawet społeczeństwo jest na takim dnie, że faceci siłą dobierają się do kobiet i te muszą aktywnie przeciwdziałać jeśli nie mają ochoty, to co stoi na przeszkodzie, żeby to zmienić? Parę dekad temu normalne było uciszanie kopem psa trzymanego cały rok na łańcuchu albo lanie dziecka za karę.
  • Odpowiedz
@Kempes: No trochę dłużej pomijając zbanowane konta ale widze ze jestes to wieki i ma to dla ciebie znaczenie wiec juz rozumiem czemu nie wiesz czym jest niewerbalna wymiana z kobietą xDDDDDDDDDDDDDD
  • Odpowiedz
  • 1
@banicjant997 Zbanowane konta... haha...
Ja i może wiem, co znaczy NIEWERBALNA ZGODA NA UPRAWIANIE SEKSU, ale uznajmy, że nie wiem. Proszę więc ciebie, mniemam jako eksperta, żebyś mi wytłumaczył co to jest NIEWERBALNA ZGODA NA SEKS?
  • Odpowiedz
@sildenafil: Jesteśmy zarządzani przez ustrój stricte komunistyczny, w każdym reżimie totalitarnym wprowadzano prawa. Takie, aby zredukować współżycie dla przyjemności. Usunięcie seksu oraz abolicja orgazmu to dla nich bardzo ważna sprawa na drodze całkowitej równości. Seks ma taką władzę nad człowiekiem, którą oni chcą posiąść.

W ludowych chinach stosowano jednakowe mundury, u hitlerowców czystość rasową.
  • Odpowiedz
@sildenafil: myślę, że nie sama zgoda jest problemem a konieczność jej dokumentowania, bo nawet jeśli zgodę otrzymujesz a nie masz na to dowodu, to w przypadku fałszywego oskarżenia jesteś bezbronny. Ciekawi mnie tylko jak to będzie, jeśli będzie jakaś apka a gwałciciel zmusi ofiarę do zaakceptowania zgody na aplikacji. Czy to go będzie chronić wtedy?

W ogóle należałoby być konsekwentnym, jeśli brak udokumentowanej zgody na stosunek to gwałt, to brak
  • Odpowiedz
  • 0
@banicjant997 Nie, ja stwierdziłem, że MOŻE WIEM, a nie że wiem. Kłania się nauka czytania ze zrozumieniem. Ale spokojnie, nauczysz się tego na lekcjach "polaka" w szkole.
A teraz ponownie prośba do ciebie, wytłumacz mi co to jest NIEWERBALNA ZGODA NA SEKS?
  • Odpowiedz
  • 2
@Kempes:

Ale ty rozumiesz, że pytanie i zgoda to nie musi być zadane tylko bezpośrednie pytanie "Czy będziesz ze mną uprawiać seks?"? XD

Oczywiście, że musi. Inaczej będzie to zgoda domniemana. Alternatywą jest podpisanie umowy lub zgoda za pomocą aplikacji. Cała reszta to jest domniemanie zgody poprzez brak stawiania oporu, czyli gwałt według nowej definicji

I to najczęściej takie ptysie jak Ty będą ofiarami tej ustawy i pójdą siedzieć za
  • Odpowiedz
że każdy kto nie zapyta o zgodę na seks

@sildenafil W ogóle to jak niby ktoś ma udowodnić że taką ustną zgodę dostał lub odwrotnie - jak udowodnić że zgody nie było? Tak absurdalne przepisy mogą popierać wyłączne ameby o IQ ~80 które nie mają pojęcia jak działa prawo.
  • Odpowiedz
  • 0
@sildenafil Sugerujesz, że ty ustawę przeczytałeś? I może jeszcze ze zrozumieniem?! No proszę ja ciebie... bez takich prostackich żarcików XD
No więc, jak tylko ptysie jak ja będą mieć problem, to po co się nim zajmujesz? Nie uprawiasz seksu, to i nie masz problemu. Więc nie marnuj swojego czasu na zajmowanie się sprawami, które ciebie nigdy nie będą dotyczyć XD
  • Odpowiedz
@sildenafil powiedz, ze masz zerowe iq bez mowienia tego

@stormi Moze spróbuj nas przekonać do takiej formy prawa - w jakiś sposób według ciebie można udowodnić posiadanie zgody na seks lub w jaki sposób można udowodnić że takiej zgody się nie udzieliło?
  • Odpowiedz