Aktywne Wpisy
Spuchaczu +322
kopytko1234 +59
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
To oznacza, większość związków i małżeństw w Polsce będą gwałcicielami. Bo większość osób inicjuje stosunek i czeka na brak odmowy, a nie pyta o zgodę i czeka na odpowiedź twierdzącą. Niemal nikt nie podpisuje umowy pisemnej i nikt nie korzysta z aplikacji zatwierdzającej stosunek.
Dlatego każdy kto popiera zmianę tej definicji ma na celu fałszywe oskarżenie i wrobienie w gwałt osoby, która gwałcicielem nie jest i nie zasługuje na więzienie
#fakty #prawo #bekazlewactwa #lewackalogika #memy #pieklomezczyzn #polityka
@sildenafil: Gdzie te badania robiłeś? Na wypoku, gdzie większość dotyka kobiet w myślach? Jeśli nawet społeczeństwo jest na takim dnie, że faceci siłą dobierają się do kobiet i te muszą aktywnie przeciwdziałać jeśli nie mają ochoty, to co stoi na przeszkodzie, żeby to zmienić? Parę dekad temu normalne było uciszanie kopem psa trzymanego cały rok na łańcuchu albo lanie dziecka za karę.
Ja i może wiem, co znaczy NIEWERBALNA ZGODA NA UPRAWIANIE SEKSU, ale uznajmy, że nie wiem. Proszę więc ciebie, mniemam jako eksperta, żebyś mi wytłumaczył co to jest NIEWERBALNA ZGODA NA SEKS?
W ludowych chinach stosowano jednakowe mundury, u hitlerowców czystość rasową.
@Kempes: No to wiesz a głupio pytasz to znaczy żeś troll bo wiesz ze cos takiego istnieje a kombinujesz zeby podtrzymac to do narracji definicji gwałtu.
W ogóle należałoby być konsekwentnym, jeśli brak udokumentowanej zgody na stosunek to gwałt, to brak
A teraz ponownie prośba do ciebie, wytłumacz mi co to jest NIEWERBALNA ZGODA NA SEKS?
Oczywiście, że musi. Inaczej będzie to zgoda domniemana. Alternatywą jest podpisanie umowy lub zgoda za pomocą aplikacji. Cała reszta to jest domniemanie zgody poprzez brak stawiania oporu, czyli gwałt według nowej definicji
I to najczęściej takie ptysie jak Ty będą ofiarami tej ustawy i pójdą siedzieć za
@stormi to jakaś projekcja?
@sildenafil W ogóle to jak niby ktoś ma udowodnić że taką ustną zgodę dostał lub odwrotnie - jak udowodnić że zgody nie było? Tak absurdalne przepisy mogą popierać wyłączne ameby o IQ ~80 które nie mają pojęcia jak działa prawo.
No więc, jak tylko ptysie jak ja będą mieć problem, to po co się nim zajmujesz? Nie uprawiasz seksu, to i nie masz problemu. Więc nie marnuj swojego czasu na zajmowanie się sprawami, które ciebie nigdy nie będą dotyczyć XD
@stormi Moze spróbuj nas przekonać do takiej formy prawa - w jakiś sposób według ciebie można udowodnić posiadanie zgody na seks lub w jaki sposób można udowodnić że takiej zgody się nie udzieliło?