Aktywne Wpisy
bastek66 +51
Towarzysz_Sobaka +23
#raportzpanstwasrodka
Z Filipem jest ciekawa sytuacja. Z jednej strony jest na zwolnieniu lekarskim a chorobowe w UK ledwo starcza na jedzenie. Jest zdany tylko na siebie.
Z drugiej strony Muminy ciągle proszą się o kasę na tyle bezczelnie, że Filipowi puściły nerwy dając do zrozumienia, że nie będzie całe życie niewolnikiem.
Z Filipem jest ciekawa sytuacja. Z jednej strony jest na zwolnieniu lekarskim a chorobowe w UK ledwo starcza na jedzenie. Jest zdany tylko na siebie.
Z drugiej strony Muminy ciągle proszą się o kasę na tyle bezczelnie, że Filipowi puściły nerwy dając do zrozumienia, że nie będzie całe życie niewolnikiem.
Janku, lubię Twoje druciarstwo, ale właśnie przebrnąłem przez ten ponad godzinny film. Boje się, naprawdę się boje, że zrobisz sobie poważną krzywdę, albo zginiesz w tym "kamperze". Mówię to całkiem na poważnie i bez śmiechów, Przecież jak ktoś Ci walnie w bok busa od strony butli to już nie chcę sobie nawet wyobrażać co dalej.
Dodatkowo ten wylot spalin od Webasta... Przecież Ty się tam spalisz chłopie. Masz tam kantówki, potem sklejkę i potem wykładzinę. Nie wiem czy to jest możliwe, ale obczaj sobie czym jest ukryty pożar, bo boje się, że to mogłoby u Ciebie wystąpić.
Janek, to nie jest hejt, nie jestem psychopatą. Poważnie Ci mówię odpuść. Odpuść udawanie przed widzami, że "TAK BĘDZIE REWELACYJNIE, BO JA TAK WYMYŚLIŁEM I WY SIĘ UJA ZNACIE!" - przez takie myślenie zrobisz sobie poważną krzywdę.
Już lepiej ściemnić na filmie, że znowu "zmieniasz koncepcje, bo wpadłeś na coś innego" niż iść w zaparte.
Szybkie rozwiązania na już:
1) Zrób kuchenkę na wkłady.
2) Kąp się w wodzie podgrzanej na kuchence i potem używaj tej pompki do wody.
3) Co do Webasto to już wolałbym spać w 10 stopniach we Włoszech niż stresować się, że się spale w nocy, albo zaczadzę.
A Ty @zwrotnaskarb powinieneś co najmniej zadzwonić do Janka po tym filmie i powiedzieć mu, żeby się ogarnął i to pozmieniał lub wywalił całkowicie z busa. Nie potrafiłbym pojechać z ziomkiem na wyprawę wiedząc, że jego samochód to tykająca b---a.
#yanek #odyn #korsir