@Nishkalanka @lelkfc u mnie średnia z 6m to 58 min, zastanawiałem się czy to norma bo wszystkie artykuły mówią o 2-3h jako optymalnej długości. Czyli albo zegarek kłamie albo artykuły ( ͡°͜ʖ͡°)
@RyszardTyDraniu: ja mam garmina i spiąc zazwyczaj 5-6 godzin mam zawsze głęboki w okolicach godziny, nawet ostatnio spałem około 8 godzin bez przebudzenia i głębokiego było 1:10
u mnie średnia z 6m to 58 min, zastanawiałem się czy to norma bo wszystkie artykuły mówią o 2-3h jako optymalnej długości. Czyli albo zegarek kłamie albo artykuły ( ͡°͜ʖ͡°)
@RyszardTyDraniu: albo ani jedno ani drugie nie kłamie, tylko po prostu masz za mało :)
@kabzior tak to prawda, natomiast sugerowałem się odpowiedziami poprzedników, u których również wynik oscyluje w granicach godziny. Wychodzi na to, że wszyscy mamy za mało w takim razie ( ͡°͜ʖ͡°)
@RyszardTyDraniu ja mam 50 minut z ostatnich 6 miesięcy. Natomiast przeczytałem co innego i tym się sugeruję- głęboki i rem powinny w sumie stanowić minimum 1/3 całości żeby sen był „wypoczynkowy”
#pytanie #apple #iphone #applewatch
@RyszardTyDraniu: albo ani jedno ani drugie nie kłamie, tylko po prostu masz za mało :)